11.11.14

Ανοιχτή πρόσκληση…

papandreouvenizelos

Από τις διαρροές περί ανάγκης να αποφασίσει τι θέλει να κάνει, στην …ανοιχτή πρόσκληση προς τον Γιώργο Παπανδρέου για συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Όχι, δεν ζήλεψαν την...
δόξα Σαμαρά-Καραμανλή που προκάλεσαν το ενδιαφέρον των μίντια προ ημερών όταν συναντήθηκαν για φαγητό, στο ΠΑΣΟΚ. Αντίθετα, τους …καίει τόσο η στάση που θα κρατήσει ο πρώην πρωθυπουργός στον δρόμο προς τις εκλογές, που τον καλούν εμμέσως σε …συναίνεση.
Ερωτηθείς ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης αν επίκειται συνάντηση των δύο ανδρών, υποστήριξε ότι δεν έχει τέτοια πληροφορία, πλην όμως κατέθεσε την άποψή του ότι «είναι καλό να γίνονται αυτές οι συναντήσεις».
Ο ίδιος βεβαίως έσπευσε να εκτιμήσει ότι η στρατηγική των δύο είναι και πρέπει να είναι στην ίδια γραμμή, αφού «όλοι θέλουμε μία συμμαχία των προοδευτικών δυνάμεων, να ολοκληρώσουμε τη μνημονιακή φάση και από κει και πέρα να πάμε στην ανασυγκρότηση της χώρας, κυρίως στην παραγωγική της ανασυγκρότηση και να κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται», όπως είπε.
Τώρα, πρέπει να δούμε τι θα πουν και ο νυν και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είτε πραγματοποιηθεί είτε …όχι, μία τέτοια συνάντηση.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: