1.11.14

Προσηλωμένη στην άκρατη κινδυνολογία η Βούλτεψη ...




«Φόβος και αβεβαιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ»


Επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη γνωστή κινδυνολογική ρητορική εξαπέλυσε η Σοφία Βούλτεψη με αφορμή την...
ομιλία του Αλ. Τσίπρα στη σύνοδο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς.
«Ο φόβος και η αβεβαιότητα έχουν μόνο ένα όνομα: Το όνομα αυτού που εμπνέει φόβο και αβεβαιότητα και δεν είναι άλλος από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλ. Τσίπρα ότι προκαλούν φόβο στη χώρα και αβεβαιότητα στο εξωτερικό, ότι δεν μετρούν όσα προτείνουν και πως όταν τα μετρούν τους βγαίνουν λειψά.
Πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορούν να μετρήσουν όχι μόνο τις συνέπειες των επιλογών τους, αλλά ούτε καν τους βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση» και πως «η πραγματική ανησυχία, ο πραγματικός φόβος, είναι να επιστρέψει η χώρα στα χρέη, στα ελλείμματα, στην αδυναμία δανεισμού, δηλαδή στα μνημόνια».
«Ο μόνος πραγματικός φόβος είναι η επιστροφή στα μνημόνια. Είναι το μόνο που εγγυάται ο κ. Τσίπρας, ο οποίος, μιλώντας σήμερα στους συμμάχους του στην Ευρώπη, επιτέθηκε για άλλη μια φορά στην Ελλάδα, στέλνοντας ξανά μηνύματα πολιτικής αστάθειας και δυσφήμησης της χώρας», συμπλήρωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος. 
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: