7.11.14

Βούτσης: Ο Στύλιος δεν ψήφισε άρσεις ασυλιών για τη Χ.Α. ...


 
 
 ...και αυτό δεν είναι τυχαίο (BINTEO)...
«Το αυγό του φιδιού είναι δίπλα μας και νομίζουμε ότι είναι κάπου αλλού» δήλωσε ο Ν. Βούτσης στο ΣΚΑΙ, σχολιάζοντας την χυδαία επίθεση Στύλιου στη Λιάνα Κανέλλη. 
Πρόσθεσε, πως, πρόκειται για...
«θέμα αντιδραστικών αντιλήψεων, αισθητικής του λόγου πολιτιστικού επιπέδου, που έρχονται στην επιφάνεια  και καταρρακώνουν την εικόνα κάποιου που θέλει να είναι πολιτικός".
"Το όνομα του κ. Στύλιου βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που δεν ψήφισαν τις άρσεις ασυλιών της Χ.Α. και αυτό δεν είναι τυχαίο" είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. "Δεν είναι μια συμπεριφορά δηλαδή η οποία προέκυψε ξαφνικά, αλλά αντίθετα συμβαδίζει με πολιτικές αντιδραστικές αντιλήψεις που ήδη υπάρχουν στο «πίσω μέρος του μυαλού» και έρχονται στην επιφάνεια. Θα πρέπει να αλλάξουμε ρότα, ως προς το επίπεδο των συζητήσεων, όχι υποκριτικά, αλλά επί της ουσίας."
Λίγο αργότερα, ο Π. Ρήγας έσπευσε να αιτιολογήσει την μη ψήφιση άρσεων ασυλίας από τον κ. Στύλιο αφήνοντας τον υπαινιγμό να αιωρείται ότι και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισαν σε ψηφοφορίες.  Ο Ν. Βούτσης υπενθύμισε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απείχαν της ψηφοφορίας, κάτι που δεν είναι καθόλου το ίδιο, για λόγους που αφορούσαν τη χρηματοδότηση και ξεκαθάρισε ότι οι βουλευτές για τους οποίους μίλησε ο ίδιος "ψήφισαν όχι, δηλαδή να μην παραπεμφθεί ούτε καν ο κ. Κασιδιάρης, για το χαστούκι στην κ. Κανέλλη".



avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: