27.11.14

Παπαδάκης προς Γεωργιάδη: Εχω αρχισυντάκτη στην εκπομπή μου...

 Και σε καμιά περίπτωση δεν θα διάλεγα εσάς!

Aδωνις: Μια φορά έχω συναντήσει τον Σούκουρα. Είναι ακόλουθος μου στο Facebook...

«Ο κύριος αυτός (ο Γιωργος Σούκουρας) είναι ένας από τους χιλιάδες ακολούθους μου στο Facebook. Τον έχω συναντήσει μία φορά, και τα υβριστικά μηνύματα που μου έχει στείλει για τις...
συντάξεις των Βορειοηπειρωτών, υπάρχουν στο αρχείο των μηνυμάτων μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης στο πρωινό του ΑΝΤ-1, σχετικά με τον άνθρωπο που φέρεται να αποπειράθηκε να δωροδοκήσει την κυρια Ξουλίδου.
«Εδώ υπάρχει κάτι πολύ πιο σοβαρό. Ο κ. Καμμένος, αντιλαμβανόμενος ότι υπάρχουν πολλοί βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ που θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και θέλει να τους λασπώσει, να τους εκφοβίσει και να πει σε όσους βουλευτές θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο, -αν ψηφίσεις πρόεδρο τα έχεις πάρει», πρόσθεσε.
«Αν η Δικαιοσύνη κρίνει ότι η υπόθεση πάει στο αρχείο και αποδειχθεί ότι είναι μια ανοησία, πρέπει να μην ξανακαλέσετε το κ. Καμμένο στην εκπομπή σας; Σας διαβεβαιώνω, επειδή ξέρω τον κ. Καμμένο ως πρόσωπο, ότι φυσικά όλα αυτά θα αποδειχθούν ανοησίες», είπε ο Αδωνις, απευθυνόμενος στον Παπαδάκη. Η απάντηση του παρουσιαστή, ηταν απολαυστική: Εχω αρχισυντάκτη στην εκπομπή μου, κ. Γεωργιάδη. Και σε καμιά περίπτωση δεν θα διάλεγα εσάς!
Ο Αδωνις, απτόητος, συνέχισε: «Προχθές, ο κ. Καμμένος στη εκπομπή σας, έκανε κάποιες καταγγελίες σε σχέση με εμένα, τον κ. Πλεύρη και τον κ. Βορίδη για τα υποβρύχια. Είπε ότι πιέζαμε και τον κ. Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο και τον κ. Βαγγέλη Μεϊμάράκη. Εμείς μπήκαμε στη Βουλή το 2007 όταν πια δεν υπήρχε Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος. Άρα πως κάναμε ερωτήσεις και τον πιέζαμε; Για αυτά που είπε στην εκπομπή σας, Και εγώ και ο κ. Πλεύρης και ο κ. Βορίδης, θα πάμε στη δικαιοσύνη με μήνυση και αγωγή. Και θα έρθει ο κ. Καμμένος εκεί για να αποδείξει αυτά που είπε. Και αυτή τη φορά θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη".
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: