16.11.14

Θέλει να φύγει ο Χαρδούβελης...



Γιάννης Παπαγιάννης

Η πληροφορία είναι... καρατσεκαρισμένη και προέρχεται από το περιβάλλον του Γκ. Χαρδούβελη. Οτι, δηλαδή, έχει σοβαρό πρόβλημα και θέλει να αποχωρήσει. Η αλήθεια είναι οτι...
τουλάχιστον μια φορά μέχρι σήμερα ο Γκ. Χαρδούβελης εχει σκεφτεί να παραιτηθεί. 
Αυτή η παραίτηση είναι πάντοτε στο μυαλό του, γιατί νιωθει πολυ κουρασμένος, ενώ τον έχει ταλαιπωρήσει και η αδυναμία συνεργασίας και συνεννόησης με τους συνεργάτες του πρωθυπουργού και αρκετούς υπουργούς, κατι που, σύμφωνα με πληροφορίες του "S", εχει πει στον Αντ. Σαμαρά τουλάχιστον δύο φορές. Θα πρεπει, πάντως, να σημειωθεί ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με εκείνον.
Ετσι, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν οτι μετά τα Χριστούγεννα και αφού εχει τελειώσει και αυτή η ενημέρωση της τρόικας με τη βαθμολόγηση των επιδόσεων της ελληνικής οικονομίας, σκέφτεται να παραιτηθεί.
Αλλωστε, εχει μια σειρά από προτάσεις να εργαστεί σε ξένες, κυρίως, τράπεζες, με πολύ υψηλές αμοιβές, ενώ, οπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, ο πρωθυπουργός μπορεί να συνεργάζεται άψογα μαζί του, ωστόσο έχει ήδη διαπιστώσει οτι δεν έχει τις ικανότητες του Γ. Στουρνάρα, ουτε τα αναμενόμενα αποτελεσματα στην ελληνική οικονομία. 
Υπό αυτό το πρίσμα, λοιπόν, δεν θα του... έπεφτε και άσχημα του Σαμαρά μια ενδεχόμενη αποχώρηση του σημερινού υπουργού Οικονομικών.

Από τη στήλη "Danger-Διαπλοκές" (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: