4.11.14

Άδωνις: Ο κλασικός, σπασίκλας απουσιολόγος…

Και καθήκοντα απουσιολόγου αναλαμβάνει από σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας στο προφίλ του, την ιδιότητα του νταή των σχολείων.

Αυτή τη…
φορά, στο στόχαστρό του βρέθηκαν οι "αντιφρονούντες" μαθητές, οι απειθείς.

Το μαθητικό κίνημα βρίσκεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας και ενοχλεί τους κυβερνητικούς, καθώς αγωνιωδώς προσπαθούν να καμουφλάρουν την πραγματικότητα και να πείσουν τους πολίτες ότι η χώρα βγαίνει από την κρίση και τους δανειστές ότι υπάρχει "ομαλότητα" και κοινωνική αποδοχή μιας κυβέρνησης που παραπαίει, ή έστω, ότι κρατάει γερά τα "λουριά" του δοκιμαζόμενου κόσμου.

"Καταλήψεις σε σχολεία;", διερωτήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο κ. Γεωργιάδης και έδωσε και τη λύση, που όλως περιέργως, είναι για μια ακόμη φορά η τρομοκρατία και η καταστολή: "Η Λύση απλή. Κάθε μέρα κατάληψης θα μετράμε τις απουσίες. Μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός, περάστε το επόμενο έτος".

Οι μαθητές όμως, δεν φάνηκε να πτοούνται, όπως δεν πτοήθηκαν και από τον ξυλοδαρμό και τις προσαγωγές σε Λαμία και Χολαργό. Και πάντα δίπλα τους, οι γονείς.

Μάλλον τα τιτιβίσματα Γεωργιάδη, παρά την τρομολαγνική τους φύση, δεν θα αποτελέσουν τίποτε άλλο, πέραν υλικού για τα νέα ανέκδοτα των παιδιών, στα "δικά" τους, δημόσια σχολεία. Αυτά που υπερασπίζονται στην πράξη και όχι με ευχές...

Μ. Καλ. – avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: