24.11.14

Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη...


Που ψάχνει η αστυνομία για τον δράστη στο Μικρολίμανο
Στο κέντρο της Αθήνας έχουν εστιάσει τις έρευνές τους οι αρχές για τον εντοπισμό του 30χρονου Αλβανού σκληρού κακοποιού, που τα ξημερώματα του Σαββάτου "γάζωσε" με καλάσνικοφ ενα κλαμπ στο Μικρολίμανο.
 Σημαντικό ρόλο στον εντοπισμό του δράστη παίζει το...
κινητό τηλέφωνο του δράστη, καθώς με την άρση τηλεφωνικού απόρρητου προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη του. Οι αρχές θεωρούν δεδομένο πως είναι βαριά οπλισμένος, επίσης εκτιμούν ότι θα παραδοθεί πολύ δύσκολα και έχει συνεργούς που του παρέχουν προστασία.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο δράστης στις τρεις προηγούμενες επιθέσεις του σε μαγαζιά, σε μια από αυτές μάλιστα στις 31 Οκτωβρίου είχε χάσει τη ζωή του ένας άνδρας που διασκέδαζε σε μπαρ στη πλατεία Βάθη.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ένα τζιπ μαύρου χρώματος και ο καταζητούμενος το είχε νοικιάσει, αλλά είχε βάλει άλλες πινακίδες. Το αυτοκίνητο αυτό δεν το χρησιμοποίησε στην επίθεση του Σαββάτου.
Από υλικό που έχει στη διάθεση της η αστυνομία, έχει καταφέρει να απομονώσει τρία αυτοκίνητα που έφυγαν από το σημείο της επίθεσης εκείνη τη στιγμή. Αυτά τα τρία αυτοκίνητα, οι αρχές τα αναζητούν και θεωρούν πως είναι των συνεργών που βρισκόταν το βράδυ του Σαββάτου μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: