13.11.14

Δρίτσας:Πού είναι ο Χαρδούβελης;

ΒΙΝΤΕΟ...

"Λάθος ή τρόικα; Ποιος θα το απαντήσει αυτό και ποιος θα δώσει εξηγήσεις για αυτή την...
τροπολογία του κ. Χαρδούβελη, αν όχι ο ίδιος; Πού είναι ο κύριος υπουργός; Πως είναι δυνατόν να μην έρχεται στη βουλή να δώσει εξηγήσεις και να αιτιολογήσει πραγματικά και να προσδιορίσει και την ακριβή αιτία γιατί τώρα αυτή η τροπολογία" είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας για την τροπολογία σχετικά με τις εξαιρέσεις από τις 100 δόσεις.

"Είναι απολύτως ολοφάνερο ότι πέραν του δεδομένου ότι η τρόικα κυβερνά αυτόν τον τρόπο, ότι αυτή η κυβέρνηση βρίσκεται σε ραγδαία και προϊούσα αποσύνθεση. Είναι βέβαιο ότι δεν καταλαβαίνει η αριστερά της τι ποιεί η δεξιά της. Είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει καμία συνοχή, δεν υπάρχει πολιτική" τόνισε ο κ. Δρίτσας από το βήμα της βουλής, σημειώνοντας ότι αυτή η ρύθμιση γεννά νέες αδικίες και νέες ταλαιπωρίες για τους Έλληνες πολίτες.

"Αυτή η κυβέρνηση μόνο να παραιτηθεί και να φύγει και να κηρύξει εκλογές μπορεί πλέον. Και να δούμε και πως μπορεί να το κάνει υπ' αυτές τις συνθήκες διάλυσης και ανικανότητας. Ο κ Χαρδούβελης έστω και τώρα πρέπει να έρθει και να μας πει αν του το επέβαλε η τρόικα ή αν ήταν δική του σύλληψη" υπογράμμισε ο κ. Δρίτσας.
Δείτε το βίντεο...


enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: