26.11.14

"Αλκοολικός ο Αναστασιάδης"...


Προκλητικό δημοσίευμα της "Hurriyet Daily News" για τον Πρόεδρο της Κυπρου...
Σάλο έχει προκαλέσει άρθρο της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet Daily News, κατά το οποίο ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, χαρακτηρίζεται ως «αλκοολικός».
Μάλιστα ο Τούρκος αρθρογράφος, δεν σταματάει στον κακοήθη χαρακτηρισμό, αλλά...
προχωράει ένα βήμα παραπέρα, κρίνοντας ως «εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του Κυπριακού» τον «εθισμό του αυτόν».
Ο Γιουσούφ Κανλί, εκτός των άλλων, συνδέει την επέμβαση στην καρδιά που πρόκειται να κάνει στη Νέα Υόρκη ο Κύπριος Πρόεδρος με την «αποτοξίνωση» του κ. Αναστασιάδη από το αλκοόλ.Πρόκληση της Hurriyet Daily News: Αλκοολικός ο Αναστασιάδης
Ο Κανλί σημειώνει ότι πολλοί αναγνώστες του, πολλοί εκ των οποίων μάλιστα, όπως υποστηρίζει, είναι Ελληνοκύπριοι τον "βομβαρδίζουν" με ηλεκτρονικά μηνύματα, εκφράζοντας παράπονα σχετικά με το «πρόβλημα αλκοολισμού» του κ. Αναστασιάδη τονίζοντας, ότι αποτελεί «χτύπημα κάτω από την ζώνη».
Ο δημοσιογράφος παραθέτει προς επίρρωση των ισχυρισμών του σειρά υποτιθέμενων περιστατικών, στα οποία ο Πρόεδρος της Κύπρου, παρουσιάζεται ως ανεξέλεγκτος και οξύθυμος «όταν δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στην αγαπημένη του μάρκα ουίσκι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: