17.11.14

Στο χειρουργείο ο Μπόνο...

Στο χειρουργείο ο Μπόνο  

 Κακό μάτι φαίνεται πως έχει "πιάσει" τον τραγουδιστή των U2, Μπόνο, ο οποίος πάει από τη μία λαχτάρα στην άλλη.

Μετά την...
περιπέτειά του εν πτήσει, ο τραγουδιστής τραυματίστηκε ενώ έκανε ποδήλατο στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, γεγονός που τον ανάγκασε να ακυρώσει την εμφάνιση του ιρλανδικού συγκροτήματος στο σόου του Τζίμι Φάλον.

Οι U2 ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστούν το βράδυ της Δευτέρας στο "The Tonight Show" αλλά μετά το ατύχημα του Μπόνο, η εμφάνιση αναβλήθηκε .

Ο 54χρονος τραγουδιστής τραυματίστηκε στο χέρι και χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. «Είμαστε σίγουροι ότι θα αναρρώσει σύντομα, και θα επιστρέψουμε», ανακοίνωσε το συγκρότημα στην ιστοσελίδα του, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν ή τον τραυματισμό.

Το ατύχημα του Μπόνο έρχεται λίγες μέρες μετά την λαχτάρα που πήρε ο τραγουδιστής, όταν κατά τη διάρκεια πτήση από το Δουβλίνο στο Βερολίνο, η πόρτα στο χώρο των αποσκευών του αεροπλάνου με το οποίο ταξίδευε αποκόπηκε την ώρα που βρισκόταν στον αέρα.

Ο τραγουδιστής ταξίδευε με ένα Learjet 60 D-CGEO, με τέσσερις φίλους, προκειμένου να παραβρεθεί στα Bambi International Music awards όταν συνέβη το περιστατικό.

Οι υπόλοιποι της μπάντας, δεν επέβαιναν στο αεροπλάνο και θα ταξίδευαν χωριστά για τα μουσικά βραβεία. Ο Μπόνο όμως είχε πετάξει νωρίτερα για να παραβρεθεί σε μια διπλωματική εκδήλωση με τον Γκερντ Μιούλερ, τον Γερμανό υπουργό οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης.

Ωστόσο, όταν το αεροσκάφος έφτασε στις γερμανικές ακτές, η πόρτα στο χώρο των αποσκευών στο πίσω μέρος του είχε αποκοπεί...
"Έθνος"

Δεν υπάρχουν σχόλια: