20.11.14

Επανασύνδεση ρεύματος για τον διαβητικό...

 
... που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ...
Επανασυνδέθηκε τελικά το ρεύμα στο σπίτι του διαβητικού πατέρα τριών παιδιών, Αρτέμη Ρουσσουνέλου, στη Σύρο,  ο οποίος το Σάββατο μεταφέρθηκε σε κώμα στο...
Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, ύστερα από χρήση ακατάλληλης ένεσης ινσουλίνης. Είχε προηγηθεί απόπειρα του να αυτοκτονήσει πέφτοντας από την ταράτσα του σπιτιού στο οποίο διαμένει.
Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, ο διευθυντής του αρμόδιου τμήματος της ΔΕΗ στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων έδωσε εντολή να επανασυνδεθεί η ηλεκτροδότηση στο σπίτι της πενταμελούς οικογένειας του κ. Ρουσσουνέλου, μαζί με την οποία ζει και η καρκινοπαθής αδερφή του.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο ο κ. Ρουσσουνέλος, που πάσχει από διαβήτη τύπου 1, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου σε κακή κατάσταση. Την Παρασκευή συνεργείο της  ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι του στην περιοχή Δήλι, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την υγεία του, αφού είναι απαραίτητο να κάνει τις ενέσεις του, οι οποίες όμως αν μείνουν εκτός ψυγείου  είναι άχρηστες.
Πριν να χτυπήσει την άχρηστη ένεση ινσουλίνης και οδηγηθεί στο νοσοκομείο ο κ. Ρουσσουνέλος, παίρνοντας μαζί του το έξι μηνών μωρό του, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας προσπαθώντας να πηδήξει από την ταράτσα του σπιτιού του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο θα γίνει νέος διακανονισμός για τα περίπου 3200 ευρώ που οφείλει στην επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: