21.11.14

Με «λαγούς» δεν βγαίνει Πρόεδρος...

Κλίμα τεχνητής ευφορίας και εδραίωσης της πεποίθησης ότι η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είναι πιθανή από την παρούσα Βουλή επιχειρεί να...
διαμορφώσει η κυβέρνηση χρησιμοποιώντας διάφορους «λαγούς» και διαρρέοντας «πληροφορίες» και εκτιμήσεις ότι πλησιάζει τον μαγικό αριθμό των 180.

Στην ασφυκτική πίεση που δέχεται η συγκυβέρνηση, τόσο στο εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό πλέον, το... αντίδοτο που επέλεξε είναι η ονοματολογία και η αριθμητική των ψήφων των βουλευτών που υποτίθεται πως θα τη λυτρώσουν την ερχόμενη άνοιξη.

Το πρωτοφανές – ακόμη και γι’ αυτήν την κυβέρνηση – στραπάτσο με τον ΕΝΦΙΑ και τις 100 δόσεις, όταν με ένα e-mail διατάχθηκε να ακυρώσει νομοθέτημα που υλοποιούσε μια από τις ελάχιστες εξαγγελίες Σαμαρά στη ΔΕΘ, το νέο παρατεταμένο «καψόνι» της τρόικας και τα 48ωρα τελεσίγραφα των δανειστών αξιολογήθηκε ότι μπορούν να προσπεραστούν με... φυγή προς τα μπρος.

Κι αφού μπροστά μας ως πολιτικό ορόσημο προβάλλει η προεδρική εκλογή, η επικοινωνιακή αντεπίθεση της κυβέρνησης επιλέχθηκε να εστιάσει στο συγκεκριμένο θέμα και να διαμορφώσει κλίμα κοινοβουλευτικής υπεροχής...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: