28.11.14

Σούκουρας: Αυτά που είπα είναι προσωπικές απόψεις...



Ζήτησε συγνώμη από τον Π. Μελά. 
Δεν δεσμεύομαι από τις αποφάσεις των ΑΝΕΛ, λέει ο βουλευτής
BINTEO...

ΝΕΑ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ 
Oύτε λεφτά για να καλέσει στο τηλέφωνο την Σταυρούλα Ξουλίδου, δεν έχει, ισχυρίστηκε ο Γιώργος Σούκουρας, στο πρωινό του MEGA, ενώ ανέφερε ξανά, πως...
δεν είναι ΝΔ.
«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι καμία σχέση, καμία ανάμιξη δεν έχει η Νέα Δημοκρατία σε όλη αυτή την υπόθεση. Όλα αυτά που ειπώθηκαν από την κυρια Ξουλίδου είναι ανακρίβειες διότι αυτές είναι προσωπικές μου απόψεις», είπε. 
Παράλληλα, αποκάλυψε πως έχει επισκεφθεί το γραφείο της κυριας Ξουλίδου για να συζητήσει το θέμα των συντάξεων των βορειοηπειρωτών, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον Π. Μελά για το ζήτημα που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του.
Δείτε τα βίντεο:



Μελάς: Δεν δεσμεύομαι από τις αποφάσεις των ΑΝΕΛ

Την πρόθεσή του να ψηφίσει κατά συνείδηση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας εξέφρασε από την μεριά του, ο Παναγιώτης Μελάς. Και ξεκαθάρισε πως δεν δεσμεύεται από την κομματική γραμμή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Δεν δεσμεύομαι από τις αποφάσεις του κόμματος. Εγώ θα αποφασίσω. Το σύνταγμα λέει ότι οι βουλευτές ψηφίζουν κατά συνείδηση. Εγώ, λοιπόν, έχω αποφασίσει να ψηφίσω κατά συνείδηση ό, τι το καλύτερο είναι», τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και σχολιάζοντας τις φήμες για προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία είπε «πως οι αρχές και οι αξίες της Νέας Δημοκρατίας είναι μέσα μου περισσότερο από τον καθένα. Άλλο αυτό και άλλο τα μνημόνια», είπε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: