11.11.14

Πένυ Σκάρου: "Ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε στη συναυλία αλληλεγγύης...

Πένυ Σκάρου: «Ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε στη συναυλία αλληλεγγύης, δε συγκεντρώθηκαν χρήματα»
... δε συγκεντρώθηκαν χρήματα"...

Η συναυλία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και υποστήριξης που διοργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα για... την τραγουδοποιό Πένυ Σκάρου, η οποία πριν λίγους μήνες τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα, δεν είχε τελικά τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, από την συναυλία συγκεντρώθηκαν μόνο 1000 ευρώ. «Τα χρήματα δεν φτάνουν ούτε για το ένα νύχι του τεχνητού ποδιού», δηλώνει η ίδια στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, κόπηκαν 800 εισιτήρια, τα οποία κόστιζαν 8 ευρώ το καθένα και απέδωσαν 6.000 ευρώ περίπου από τα οποία πληρώθηκαν ηχολήπτες και security με αποτέλεσμα να μείνουν μόλις 1.000 ευρώ.

«Για μένα η βραδιά πέτυχε καλλιτεχνικά και ευχαριστώ πολύ όλους τους καλούς συναδέλφους και φίλους μου που ήρθαν για να με τιμήσουν και να τραγουδήσουν μαζί μου. Η εκδήλωση ήταν άψογη, εγώ τραγούδησα, χόρεψα, έπαιξα τουμπελέκι και το ευχαριστήθηκα πολύ», τόνισε η ίδια. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι έφταιξε και δεν ανταποκρίθηκε ο πολύς κόσμος, πάντως τα χρήματα που βγήκαν πήγα τα περισσότερα στα έξοδα της συναυλίας. Δηλαδή ο σκοπός δεν επετεύχθη. Πάντως, όσο κι αν με στενοχώρησε στην αρχή, σήμερα λέω πως δεν πειράζει, θα τα βγάλω πέρα μόνη μου».

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη συναυλία με τεχνητό πόδι υδραυλικού τύπου, προσφορά εταιρείας με ορθοπεδικά είδη...
ToraTora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: