11.11.14

Συνεδρίαση αύριο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ...

"Καταλύτη εξελίξεων" αναμένεται να χαρακτηρίσει, το νέο μνημόνιο, με την...
ομιλία του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, αύριο, ο Αλέξης Τσίπρας, με την Κουμουνδούρου να εμφανίζεται βέβαιη πως η κυβέρνηση έχει ήδη συμφωνήσει με τους δανειστές για την Πιστοληπτική Γραμμή.

Αύριο συνέρχεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σε κλειστή συνεδρίαση με θέμα τις εξελίξεις μετά το Eurogroup, με επίκεντρο την οικονομία και την προετοιμασία ενόψει της συζήτησης στη Βουλή για το νέο προϋπολογισμό, μαζί με τον οποίο πιθανότατα θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί στις 7 Δεκεμβρίου, μια ημέρα πριν από το ιδιαίτερα κρίσιμο για τη χώρα μας Eurogroup. 

Λόγω της συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης θα πραγματοποιήσει την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών που έχει προγραμματίσει κάθε Τετάρτη, για μεθαύριο Πέμπτη.

Η Κουμουνδούρου, επίσης, προετοιμάζεται για τις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου, καθώς θα συμμετάσχει στην πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία με το δικό της μπλοκ.

Ταυτόχρονα προετοιμάζεται για την 24ωρη πανελλαδική απεργία της 27ης Νοεμβρίου και για το σκοπό αυτό πραγματοποιεί σύσκεψη στελεχών στις 4 το απόγευμα σήμερα...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: