12.11.14

Αναστάτωση λόγω... Χρυσής Αυγής στην Αυστραλία ...



Την επίσκεψη στην Αυστραλία στελεχών της Χρυσής Αυγής επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του νεοναζιστικού μορφώματος στην περιοχή, Ιγνάτιος Γαβριηλίδης, την ώρα που...
οι αντιδράσεις από τοπικούς βουλευτές και κόσμο είναι τεράστιες.



Όπως ανέφερε ο κ. Γαβριηλίδης, έχουν εκδοθεί τα αεροπορικά εισιτήρια για τον ευρωβουλευτή Γιώργο Επιτήδειο και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Μιχάλη Γιανάγκονα, ωστόσο μέχρι στιγμής οι αρμόδιες αυστραλιανές αρχές δεν έχουν απαντήσει στο αν θα χορηγήσουν βίζα εισόδου στη χώρα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΧΑ, έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη, με αρκετές αντιφασιστικές ομάδες να προετοιμάζουν διαδηλώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Ο εργατικός ομοσπονδιακός βουλευτής, Μάικολ Ντάνμπι, κάλεσε τον υπουργό Μετανάστευσης να μην επιτρέψει την επίσκεψη των δυο χρυσαυγιτών.

«Ελπίζουμε η κυβέρνηση να μην τους επιτρέψει να κάνουν τα ρατσιστικά τους κηρύγματα και στην Αυστραλία» είπε ο εκπρόσωπος των Εβραίων της Αυστραλίας, Πίτερ Γουέρθιμ ενώ πρόσφατα και ο ομογενής βουλευτής των Φιλελευθέρων και πρώην υπουργός Πολυπολιτισμού της Βικτόριας, Νίκος Κότσιρας, κάλεσε την αυστραλιανή κυβέρνηση να μην επιτρέψει την είσοδο των δύο ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Αυστραλία.
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: