9.11.14

Αδωνις: Ο Καρατζαφέρης είναι ένας πολύ πλούσιος άνθρωπος...


... αλλά δεν με αφορά η περιουσία του...
Για το πρωτοσέλιδο της Realnews, με τίτλο «Ψάχνουν δύο offshore του Καρατζαφέρη», μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου, στον Real Fm 97.8.

«Είναι ένα θέμα που...
με προβλημάτισε πάρα πολύ και εύχομαι να μην είναι αλήθεια. Αν είναι αλήθεια πρέπει να επιβληθούν τα νόμιμα», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε : «Διάβασα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το θέμα της Realnews. Να επιβληθούν τα νόμιμα και να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση».

«Θα περιμένω να δω το πόρισμα της Δικαιοσύνης. Το τεκμήριο της αθωότητας πάντα υπάρχει στον δυτικό κόσμο για όλους. Ο κ. Καρατζαφέρης είναι γνωστό ότι είναι ένας πολύ πλούσιος άνθρωπος, αλλά δεν με αφορά η περιουσία του. Θα το διερευνήσει η δικαιοσύνη και ότι αποφασίσει, προφανώς θα είναι και το σωστό», υπογράμμισε και πρόσθεσε:

«Πολιτικός είναι αδιανόητο να έχει off shore. Όταν δεν δηλώνεις στο πόθεν έχσες offshore είναι παρανομία, γι΄ αυτό ζητάει ο εισαγγελέας να δει αν έχει δηλωθεί».

Αναφορικά με την αποκάλυψη της «Αγοράς» για το e-mail της τρόικας, σύμφωνα με το οποίο ζητείται η απόσυρση της ρύθμισης των 100 δόσεων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε:

«Δεν πρόκειται να αποσυρθεί αυτός ο νόμος, ούτε ο νόμος για τα κόκκινα δάνεια που είναι στη βουλή. Ο νόμος θα ισχύσει και έχει ανακοινώσει ήδη η Γενική Γραμματεία Εσόδων ότι αύριο θα βγει και η εγκύκλιος και ξεκινά η διαδικασία των 100 δόσεων».
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: