8.11.14

Αλεξάνδρα, παλληκαρού παλληκαρού...




 Οι Δερβίσηδες της ΝΕΡΙΤ (Θωμόπουλοι etc, etc) αφού ενέταξαν ακόμη και τον "Καιρό" στην υπηρεσία της   προπαγάνδας του Μαξίμου, παρουσίασαν στο απογευματινό δελτίο το ηρωικό πρόσωπο αυτής της κυβέρνησης.
Η παρουσιάστρια Αλεξάνδρα Δουβαρά (τι...
φταίει η γυναίκα, αυτό της δώσαν να πει) υπέβαλλε στον πολιτικό ρεπόρτερ Τρουπή, ερώτηση που εμπεριείχε και την απάντηση:   Οχι μόνο τώρα με τις 100 δόσεις, αλλά και σε αλλες περιπτώσεις η κυβέρνηση πήρε αποφάσεις κόντρα στις υποδείξεις της τρόικα (και ανέφερε ως παραδείγματα το πετρέλαιο και τον ΦΠΑ στην εστίαση. Αστεία πράγματα δηλαδή).
Οι Θωμόπουλοι etc etc γνωρίζουν βέβαια την πραγματικότητα (επί Παπαδήμου, π.χ. οι τροϊκανοί ξεφτίλισαν απολύτως την βουλή, εξαναγκάζοντας την να νομοθετήσει τρεις φορές,  οι 60 δόσεις γιναν 48 και οι 48, 24).  Και η νεα "αντίσταση" θα 'χει την ίδια τύχη ...

Καιρός

Στο ίδιο δελτίο  και την στιγμή που στο Λεκανοπέδιο πέφταν αστροπελέκια και ο κόσμος ανησυχούσε, το παλικάρι που λέει το καιρό, ειπε τι πρόκειται να γίνει τις επόμενες ώρες, από την Χαλκιδική μέχρι την Γαύδο, χωρίς να πει λέξη για την Αττική. 
Η παρουσιάστρια έλαμψε πάλι με ερώτηση υψηλής δημοσιογραφικής αισθητικής: Τι θα γίνει αύριο, θα δημιουργηθούν προβλήματα στους μαραθωνοδρόμους? Η απάντηση ήταν,  α μπα, κάποιες βροχούλες θα πέσουν και κατά το απόγευμα θα φτιάξει ο καιρός. 
Ρε γίγαντα, θα 'χει τελειώσει ο Μαραθώνιος...


Δεν υπάρχουν σχόλια: