28.11.14

Ο Μπακογιάννης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία...

  
Και ο Κώστας Μπακογιάννης, ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει στο πρώτο-από τα 13- περιφερειακά προγραμματικά Συνέδρια που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο στη Λαμία, με τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα να ...
εκφωνεί πολιτική ομιλία.
Ο Αλ. Τσίπρας θα παραβρεθεί και στο δεύτερο Περιφερειακό Συνέδριο, που πραγματοποιείται μεθαύριο Κυριακή στα Ιωάννινα, ενώ θα ακολουθήσουν οι Συνδιασκέψεις στο Ηράκλειο Κρήτης στις 13 Δεκεμβρίου και στη Λάρισα, την Κοζάνη και την Τρίπολη την επομένη ημέρα 14 Δεκεμβρίου.

Στα Συνέδρια θα παρουσιαστεί ολοκληρωμένο Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια, ενώ έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι θεσμικοί φορείς της κάθε περιοχής (όπως Περιφέρεια, μεγάλοι δήμοι, επιμελητήρια κοκ), αλλά και κόμματα, πλην ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Χρυσής Αυγής.

Στην Κουμουνδούρου, για παράδειγμα, επισημαίνουν με ικανοποίηση ότι στα περιφερειακά Συνέδρια θα συμμετάσχει με αντιπροσωπεία της η ΔΗΜΑΡ, γεγονός που προωθεί τη σύγκλιση των δυο κομμάτων.

Το μεσημέρι, πάντως, σήμερα, ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας και ο υπεύθυνος Οργανωτικού Τάσος Κορωνάκης θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για τα περιφερειακά Συνέδρια.

Με τις ομιλίες του σε Λαμία και Γιάννενα ο Αλ. Τσίπρας θα ζητήσει και πάλι άμεση προσφυγή στις κάλπες και ει δυνατόν συμφωνία νωρίτερα για συναινετική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η Κουμουνδούρου, άλλωστε, θεωρεί πως στόχος της κυβέρνησης είναι να φέρει τη συμφωνία κοντά στις προεδρικές εκλογές, προκειμένου αυτή να λειτουργήσει εκβιαστικά ως προς τις εκλογές. Επιπλέον, ανώτατα στελέχη της Κουμουνδούρου κάνουν λόγο για «ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα».


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: