7.11.14

Της υποκρισίας Στύλιε νοητέ...

Eφόσον τώρα τιμωρήθηκε ακόμη ένας αντιδημοκρατικός πυλώνας της κυβέρνησης ...
κοιμόμαστε ήσυχοι.

Αφού λοιπόν, το κάνανε το ωραίο σόου την ημέρα που στις Βρυξέλλες οι εταίροι Ευρωπαίοι ανακοίνωναν ότι σου έχουν έτοιμο και δεύτερο Μνημόνιο με το όνομα «Πιστωτική γραμμή με ενισχυμένους όρους», η Δημοκρατία στην Ελλάδα είναι πιο σταθερή από ποτέ. Βέβαια, αντί όλα τα κόμματα να αρχίσουν να βρίζουν τον Σαμαρά, του έστειλαν συγχαρητήριες επιστολές για το ξήλωμα Στύλιου. Δεν είδαμε την ίδια αντίδραση από τα κόμματα για το ξήλωμα Μπαλτάκου. Επίσης δεν είδαμε κανένα γραφείο τύπου να λέει το απλό «Κύριε Σαμαρά, το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», δύο φορές φάουλ Σαμαρά μέσα σε λίγους μήνες με «αντιδημοκρατικούς» εκπροσώπους της κυβέρνησης. Αντιθέτως, σιγή ιχθύος.
Η Δημοκρατία «σκότωσε» ακόμα έναν εχθρό της, τον Στύλιο. Δεν θα μάς απαντήσει ποτέ η Δημοκρατία τι ανάγκη έχει ως στυλοβάτες της και εκπροσώπους της πολιτικούς του ύψους Στύλιου. Η Δημοκρατία κάνει όσα λάθη γουστάρει στις επιλογές της και μετά με μια απλή διαγραφή ξανάρχεται στα ίσα της.

Την ίδια ημέρα της διαγραφής του υφυπουργού και αφού η Δημοκρατία είναι πιο δημοκρατική από ποτέ, ο πολιτικός προϊστάμενος του Στύλιου, υπουργός Λοβέρδος, προαναγγέλλει ότι θα κάνει πράξη την ρήση που ήταν γραμμένη στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης του Ναζιστών: «Η εργασία απελευθερώνει». Υποστηρίζοντας ότι το δημοκρατικό υπουργείο του δεν έχει λεφτά για προσλήψεις αλλά έχει ανάγκη από εκπαιδευτικούς, θα προσλάβει 1,100 εκπαιδευτικούς πληρώνοντας τους όχι με μισθό αλλά με μόρια, υποσχόμενος ότι όταν θα γίνουν προσλήψεις αυτοί οι 1,100 θα έχουν περισσότερα μόρια από τους άλλους. Απελευθερωμένοι οι εθελοντές εκπαιδευτικοί θα δουλεύουν τζάμπα για την Δημοκρατία πληρώνοντας όλα τα έξοδα διαβίωσης από το πουθενά και παίρνοντας για τις καλές υπηρεσίες τους την θέση άλλων εκπαιδευτικών που αξιοκρατικά θα μπορούσαν να διοριστούν αλλά αρνήθηκαν να είναι σκλάβοι της « Δημοκρατίας» Λοβέρδου.

Και πάλι αν σε ρωτήσω αγαπημένη μου Δημοκρατία, ποια ανάγκη σε κάνει να έχεις υπουργούς πολιτικούς άνδρες ύψους Λοβέρδου, απάντηση δεν θα πάρω. Όπως δεν θα πάρω απάντηση γιατί ωρύονταν όλοι για την προσωπική απάντηση Στύλιου απέναντι σε έναν βουλευτή και δεν ακούστηκε ούτε μία κουβέντα για την δήλωση του Γιούνκερ με την οποία παραδέχθηκε ότι την δημοκρατία την έχει χεσμένη, αφού «δεν τρέμει μπροστά σε πρωθυπουργούς και θεσμούς». Μεγαλύτερη ζημιά έκανε ο Στύλιος φραστικά στην Δημοκρατία από τον Γιούνκερ; Διότι ο Στύλιος ότι και να πει ζημιά μόνο στον εαυτό του κάνει (αποδεδειγμένα πια) ενώ ο Γιούνκερ κάνει ό,τι γουστάρει πατώντας πτώματα ανθρώπων, ιδεών και θεσμών.

Οι υπερασπιστές της Δημοκρατίας ασχολήθηκαν ουρλιάζοντας 24 ώρες με ένα ελαφρώς τίποτα γιατί ο κάθε Στύλιος αυτό είναι. Ένα τίποτα. 
 Σε αυτή την "Δημοκρατία" που κατά τους υπερασπιστές της δεν υπάρχει ανθρωπιστική κρίση, το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε επισιτιστικό πρόγραμμα για 165,000 οικογένειες Ελλήνων. Τρόφιμα για το 10% του ελληνικού πληθυσμού που πεινάει. Σε αυτή την "Δημοκρατία" που δεν πτώχευσε, η εξουσία παίρνει ευρωπαϊκό πακέτο 350 εκατ. ευρώ για να ταΐσει τους νηστικούς πολίτες της. Τόσο υπερήφανη "Δημοκρατία" είναι!

Πώς γίνεται να βιάζεται η Δημοκρατία από τα Τίποτε; Έχει σαδομαζοχιστικές τάσεις; Γουστάρει άνοους που δεν ξέρουν να υπερασπιστούν το όνομά της πετώντας χειροβομβίδες πανικού με επίσημα παρακρατικά παραδείγματα; Χρειάζεται υπερασπιστή για τις σφαλιάρες που τρώει καθημερινά από τους εκλεγμένους εκπροσώπους της από άτομα που έκαναν την προσωπική τους σφαλιάρα παντιέρα; Η παρθένα Δημοκρατία τους βιαστές τύπου Στύλιου θα τους έκοβε λόγω φάτσας να την εκπροσωπούν. Η μυξοπαρθένα Δημοκρατία έχει ανάγκη Στύλιοβάτες γι’ αυτό τον περιέφερε στα κανάλια της με την ελπίδα να γεννηθεί ένας νέος Μπουμπούκος. Τα τέρατα η υποστηριζόμενη διά ροπάλου «Δημοκρατία» δεν τα συνθλίβει, τα γεννά, τα γαλουχεί και τα ανδρώνει.

Αυτή η υβριδική «Δημοκρατία» έχει τεράστια μήτρα που χωρά τόσο χαζούς όσο και έξυπνους υπερασπιστές της. Πολιτικούς και πολιτικάντηδες όλων των χρωμάτων και κομμάτων που έναν μοναδικό σκοπό έχουν: Να κρύψουν το πόσο π*ρνη είναι.-...
lazarouyiannis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: