21.11.14

Κόμμα …μπαλαντέρ ...

joker cards

Νέους πονοκεφάλους προκαλούν στο ΠΑΣΟΚ οι δημοσκοπήσεις του τελευταίου διαστήματος, αλλά και η... αναγνώριση ως «ισότιμου συνομιλητή» του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη από τα άλλα κόμματα. Χτυπώντας το, ακριβώς εκεί που πονάει, στη …νεωτερικότητα που θέλει να πλασάρει ως βασικό του ατού, αλλά χωρίς πάντως να το κατονομάσει, ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιτέθηκε με σφοδρότητα στο Ποτάμι, χαρακτηρίζοντάς το ως … μπαλαντέρ.
Στην γνωστή του κριτική περί δύο κομμάτων, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που ενδιαφέρονται να διατηρούν στο προσκήνιο την «τεχνητή πόλωση», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε και τον «νέο μπαλαντέρ» που στηρίζει αυτή την πόλωση. «Υπάρχει ο νέος μπαλαντέρ που λέει ‘εγώ είμαι η νέα αντίληψη, αποδέχομαι έναν τεχνητό διπολισμό, χωρίς βέβαια αυτοδυναμίες, μέσα από το εκλογικό σύστημα και από τεχνητές ενισχύσεις και εγώ είμαι ο μπαλαντέρ του τεχνητού διπολισμού», είπε, κάνοντας λόγο με απολύτως ειρωνική διάθεση για «καταπληκτική και κυρίως νεωτερική» άποψη.

Τώρα, γιατί πολλοί από αυτούς που άκουσαν την ομιλία του, αναρωτιούνταν, αν το ΠΑΣΟΚ θα το ‘χάλαγε’ η θέση του …μπαλαντέρ, στην προσπάθεια σχηματισμού της επόμενης κυβέρνησης… τι να σας πω και εγώ…
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: