16.11.14

Πόρτα από την Αυστραλία στον χρυσαυγίτη Επιτήδειο...

 
Ο ευρωβουλευτής της νεοναζιστικής οργάνωσης, Γιώργος Επιτήδειος, ακύρωσε την προγραμματισμένη του επίσκεψη στην Αυστραλία καθώς οι αρχές της χώρας «καθυστερούσαν αδικαιολόγητα» να...
του χορηγήσουν βίζα.
 «Δεν χορηγούμε βίζα σε όσους αναπτύσσουν απαράδεκτες δραστηριότητες», ανέφερε Αυστραλός αξιωματούχος.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα της ομογένειας «Νέος Κόσμος» ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής μαζί με τον Μιχάλη Γιανάγκονα αναμένονταν την Κυριακή στην Αυστραλία. «Ασκήθηκε τρομερή πίεση στην αυστραλιανή κυβέρνηση να μην επιτρέψει την επίσκεψη. Πίεση από ελληνικές και εβραϊκές οργανώσεις, αλλά και από άτομα» είπε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στην Αυστραλία, Ιγνάτιος Γαβριηλίδης, προσθέτοντας ότι «δυστυχώς η πίεση απέδωσε».
Ο Γαβριηλίδης ανέφερε πως οι αυστραλιανές αρχές στην Ευρώπη καθυστερούσαν αδικαιολόγητα την έκδοση της βίζας και συνεχώς ζητούσαν και νέα δικαιολογητικά. «Δεν είχαμε άλλη επιλογή από την αναβολή της επίσκεψης» είπε, σύμφωνα πάντα με τον «Νέο Κόσμο», προσθέτοντας ότι «οι Σιωνιστές φοβούνται την Χρυσή Αυγή και αυτό είναι κατανοητό». «Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί φοβούνται οι ηγέτες της ομογένειας», ανέφερε και κατέληξε: «Ίσως η επίσκεψη να γίνει του χρόνου».
Εκπρόσωπος του αυστραλιανού Υπουργείου Μετανάστευσης έκανε το ακόλουθο σχόλιο: «Η αυστραλιανή κυβέρνηση αντιμετωπίζει με την πλέον σοβαρότητά την ευθύνη της να προστατεύει την αυστραλιανή κοινωνία από την συμπεριφορά μη Αυστραλών πολιτών της που ενδέχεται να είναι και εγκληματική. Αν κάποιος που κάνει αίτηση για να επισκεφθεί την Αυστραλία και κριθεί ότι μπορεί να αναπτύξει δραστηριότητες που στην Αυστραλία κρίνονται απαράδεκτες, τότε δεν του χορηγείται βίζα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: