7.11.14

Τρομάζουν τα… αυτογκόλ...

Ο φόβος του "αυτογκόλ" είναι μεγάλος στο κυβερνητικό στρατόπεδο που έχει...
συστήσει απ όλους ιδιαίτερη προσοχή. 

Το μήνυμα δεν το έλαβε ο Γ. Στύλιος και κόντεψε με την χυδαία – ανόητη επίθεση εναντίον της Λ. Κανέλλη να τινάξει την «μπάνκα στον αέρα» δημιουργώντας από το πουθενά σοβαρά προβλήματα στην κυβέρνηση. 

Ο Πρωθυπουργός μόλις πληροφορήθηκε τα όσα είπε ο υφυπουργός Παιδείας από το βήμα της Βουλής, αποφάσισε αμέσως την καρατόμηση του. Ήταν τόσο κάθετος που δεν άφησε σε κανέναν από τους συνεργάτες του να πει το οτιδήποτε. Η δημόσια συγνώμη του Γ. Στύλιου δεν τον ικανοποίησε. Δεν σήμαινε τίποτα για τον Πρωθυπουργό καθώς το ατόπημα και κυρίως από μέλος της κυβέρνησης ήταν μεγάλο. 

Ο Α. Σαμαράς στην συνέχεια επικοινώνησε με τον Ευ. Βενιζέλο προκειμένου να τον ενημερώσει για την απόφαση του με την οποία συμφώνησε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. 

Ενδεικτικό του εκνευρισμού που είχε ο Πρωθυπουργός ήταν ότι δεν δέχθηκε τον Γ. Στύλιο στο γραφείο του όταν ο υφυπουργός Παιδείας πήγε στο Μαξίμου προκειμένου να υποβάλλει την παραίτηση του. Ο Γ. Στύλιος έμεινε για λίγη ώρα στο γραφείο του υπουργού Επικρατείας Δ. Σταμάτη και στην συνέχεια αποχώρησε. 

Στα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης ήθελαν να σβήσει η "φωτιά" που ξέσπασε πριν επεκταθεί επικίνδυνα. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας επικοινώνησε με την Λιάνα Κανέλλη και ζήτησαν συγνώμη για την συμπεριφορά του υφυπουργού...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: