11.11.14

ΠΑΜΕ: Οι διώξεις των στελεχών μας δεν έχουν τελειωμό...

ΠΑΜΕ: Οι διώξεις των στελεχών μας δεν έχουν τελειωμόΜε μια σκληρή ανακοίνωση το ΠΑΜΕ δημοσιοποιεί νέες διώξεις που υφίστανται τα στελέχη του.

"Για ακόμη μια φορά οι...
εισαγγελικές αρχές στην υπηρεσία της κυβέρνησης και των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων. Καλούν τον πρόεδρο της ομοσπονδίας συνταξιούχων και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Δήμο Κουμπούρη να απολογηθεί γιατί όπως γράφουν στη κλήση που έστειλαν : «έπεισε άλλους, τα στοιχεία των οποίων δε διακριβώθηκαν, να συγκροτήσουν φορέα συλλογικής επιθετικότητας ως σωματική και ψυχική υποστήριξη του πλήθους και να εισβάλλουν με ενωμένες δυνάμεις σε ξένα ακίνητα κτήματα και δη στα διόδια Μαλγάρων, χορηγώντας χωρίς δικαίωμα την εξουσία χρήσης και ακώλυτης εισόδου σ΄ αυτά σε διερχόμενους οδηγούς χωρίς την καταβολή διοδίων" σημειώνει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την νέα αυτή δίωξη γιατί όπως σημειώνει επιχειρούν "να τρομοκρατήσουν, να βάλουν φραγμό στην προσπάθεια του ταξικού κινήματος να οργανώσει την πάλη της εργατικής τάξης, να διεκδικήσει τις σύγχρονες ανάγκες της".

"Να είναι σίγουροι ότι το ταξικό κίνημα, τα στελέχη του δεν πρόκειται να φοβηθούν, να κάνουν πίσω. Πιο αποφασιστικά θα συνεχίσουν την οργάνωση του αγώνα της εργατικής τάξης, όπως χρόνια τώρα κάνουν. Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις της εργατικής τάξης να καταγγείλουν αυτές τις ενέργειες της κυβέρνησης και του μεγάλου κεφαλαίου. Η απάντησή μας να είναι η ακόμα πιο καλά οργανωμένη, σχεδιασμένη απεργιακή κινητοποίηση στις 27 Νοέμβρη και η μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σ΄ όλη τη χώρα. Στην Αθήνα στην Ομόνοια στις 11π.μ."καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ...
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: