12.11.14

Συνεχίζεται η καραμέλα της αστάθειας...

Την ώρα που ο ίδιος ο πρόεδρος της Κομισιόν ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για τις...
φορολογικές πρακτικές του Λουξεμβούργου, η Σ. Βούλτεψη ψέγει την ευρωομάδα της Αριστεράς για την επικείμενη πρόταση μομφής κατά του Γιούνκερ (!)

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την ομιλία του στην ΚΟ του κόμματός του, ότι έστειλε πάλι μήνυμα πολιτικής αστάθειας, καταφεύγοντας σε ανύπαρκτα διλήμματα ,την ώρα που η κυβέρνηση - όπως σημείωσε - διαπραγματεύεται και σχεδιάζει την επόμενη ημέρα της ανάπτυξης και της ελπίδας. «Μας είπε ότι θα διαπραγματευτεί με τον δικό του τρόπο. Με ποιον όμως θα διαπραγματευτεί, όταν οι ευρωβουλευτές του συγκεντρώνουν υπογραφές για πρόταση μομφής κατά του κ. Γιούνκερ;», αναρωτήθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Επίσης, ανέφερε ότι ο Αλ. Τσίπρας διακήρυξε το ενδιαφέρον του για την εξωτερική πολιτική. «Κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τις κινήσεις της κυβέρνησης στη διπλωματική σκακιέρα της περιοχής μας και ταυτόχρονα εξαγγέλλει αποχώρηση από το ΝΑΤΟ και όλες τις συμμαχίες μας», συνέχισε και πρόσθεσε ότι «χαιρόμαστε που ο κ. Τσίπρας κάλεσε τα στελέχη του να έλθουν σε "πιο στενή επαφή με το λαό"».

Η Σ. Βούλτεψη συμπλήρωσε ότι το ερώτημα είναι ποια απ' όλες τις διαφορετικές απόψεις τους θα υποστηρίξει ο καθένας από αυτούς και στη συνέχεια παρέθεσε συγκεκριμένες τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ...
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: