23.11.14

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη της επίθεσης στο Μικρολίμανο...


  Σε πλήρη εξέλιξη και προς πάσα κατεύθυνση, είναι οι έρευνες της ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό του άνδρα, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου άνοιξε πυρ με «καλάσνικοφ» σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας περισσότερα από 10 άτομα.
Εκτός...

κινδύνου νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής εννέα με τραύματα στα χέρια και τα πόδια, ενώ άλλοι έξι αναχώρησαν από τα νοσοκομεία, αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες.

Οι έρευνες εστιάζονται στο κέντρο της Αττικής, αλλά και εκτός Αθηνών.

Η αστυνομία έχει ήδη στη διάθεσή της φωτογραφία του δράστη, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα επικίνδυνος αλλά και βίντεο από το σημείο της «τυφλής» αιματηρής επίθεσης.



Αυτό που εξετάζουν ανώτεροι αστυνομικοί της Ασφάλειας είναι αν θα πρέπει να δοθεί η φωτογραφία του δράστη στη δημοσιότητα με εισαγγελική παραγγελία, καθώς σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για Αλβανό υπήκοο περίπου 30 ετών, ιδιαίτερα επικίνδυνο, που -όπως αναφέρεται- δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να σκοτώσει.

Μάλιστα ο δράστης της επίθεσης φέρεται να εμπλέκεται ήδη σε άλλα τρία ένοπλα αιματηρά περιστατικά στο παρελθόν με έναν νεκρό, αλλά και σε υποθέσεις της νύχτας.



Τα αίτια της επίθεσης στο νυχτερινό μαγαζί δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ο δράστης φέρεται να είχε συνομιλία με τα μέλη κάποιας παρέας στο νυχτερινό κατάστημα, να έφυγε και στη συνέχεια να επέστρεψε με το πυροβόλο όπλο, «γαζώντας» με σφαίρες τους θαμώνες.

Οι ίδιες μαρτυρίες τόνισαν επίσης ότι το μένος του δράστη ήταν τέτοιο, που παρά τις φωνές και τον πανικό που επικρατούσε εκείνη την ώρα στο κατάστημα, ο δράστης φώναζε «απόψε θα πεθάνετε όλοι».


topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: