8.11.14

Οι Ιταλοί γλείφουν παγωτό χωνάκι...

Οι Ιταλοί γλείφουν παγωτό χωνάκι σε συμπαράσταση της υπουργού τους
 ...σε συμπαράσταση της υπουργού τους!
Μετά το σάλο που ξέσπασε, για σεξιστικό δημοσίευμα σκανδαλοθηρικού περιοδικού
 (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)...
Μετά το σάλο που ξέσπασε για δημοσίευμα ιταλικού σκανδαλοθηρικού περιοδικού που δημοσίευσε φωτογραφίες της υπουργού Δημόσιας Αυτοδιοίκησης, Μαριάννα Μαντία, σχολιάζοντας τον...
τρόπο με τον οποίο έτρωγε παγωτό χωνάκι, καμπάνια κατά του εντύπου έχει ξεκινήσει στο Διαδίκτυο.





Εμπνευσμένοι από τον σεξιστικό τίτλο του δημοσιεύματος «Τα καταφέρνει μια χαρά με το παγωτό», ο οποίος άφηνε σεξουαλικά υπονοούμενα, δεν ήταν λίγοι όσοι Ιταλοί, εκ των οποίων και παρουσιαστές και δημοσιογράφοι, που φωτογραφήθηκαν να τρώνε παγωτό με το σύνθημα «Τα καταφέρνω κι εγώ με το παγωτό».



Μάλιστα, η καμπάνια έχει και το δικό της hashtag #cisofareanchio, με το οποίο οι χρήστες του Twitter ασκούν επίθεση στην διευθυντή του περιοδικού Chi, Αλφόνσο Σινιορίνι, ο οποίος όχι μόνο δεν μετάνιωσε για το ύφος του δημοσιεύματος, αλλά ανήρτησε μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ««Καλίπο ναι, παγωτό όχι;», αναφερόμενος στα πλάνα που είχαν κυκλοφορήσει παλαιότερα με τη σύντροφο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Φραντσέσκα Πασκάλε, να τρώει με νόημα μία γρανίτα.
Στην 29χρονη αγαπημένη του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, μάλιστα, αναφέρθηκε και η πριγκίπισσα Μπεατρίτσε Μπορομέο, η οποία εργάζεται ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα Il Fatto Quotidiano και συνεργάζεται με το Newsweek και το Daily Beast.




Σε ανάρτησή της, λοιπόν, στο Twitter, η Μπορομέο έγραψε: «Η διαφορά, αγαπητή Πασκάλε, είναι ότι η Μαντία δεν έγλειφε το παγωτό κάνοντας μπροστά στην κάμερα ότι πρόκειται για πουλί. Ενώ εσύ ναι #calippo».



Ωστόσο, δεν περιορίστηκε στο πρώτο μήνυμα, αλλά προχώρησε και σε δεύτερο στο οποίο έγραψε: «Ότι η Πασκάλε άφηνε υπονοούμενα για το στοματικό σεξ με το καλίπο, είναι γεγονός, όχι προσβολή. Η σύγκριση με την Μαντία απλώς δεν στέκει».










Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


2500  χαρακτήρες απομένουν
* Υποχρεωτικά πεδία
Το protothema.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: