22.11.14

Διαβάστε την «Επένδυση» που κυκλοφορεί...


  Η νέα πολιτικο-οικονομική εφημερίδα στα περίπτερα όλης της χώρας!...

Διαβάστε στην «Επένδυση» του Σαββατοκύριακου.
Υπερασπίζεται την τελική ρύθμιση για τις 10 δόσεις ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, σε αποκλειστική του συνέντευξη στην εφημερίδα «Επένδυση».
«Η ρύθμιση για τις 100 δόσεις και...
μετά την τελευταία διάταξη που κατατέθηκε στη Βουλή είναι μία ρύθμιση που διευκολύνει έμπρακτα τη συντριπτική πλειονότητα των οφειλετών που πραγματικά θέλουν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και αδυνατούν να το κάνουν λόγω της κρίσης. Είναι, επίσης, μια ρύθμιση κοινωνικά δίκαιη, αφού δεν εξισώνει τους συνεπείς με τους σκοπίμως ασυνεπείς. Είναι μία πολύ καλή ρύθμιση και εκτιμώ ότι θα λειτουργήσει αποτελεσματικά και για το κράτος και για τους πολίτες, ιδίως για τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα».
Για τις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, τονίζει:
«Εκλαμβάνω την έμπρακτη εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού και του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης ως και αυτονόητη».

Σε άλλο σημείο επισημαίνει:
«Οι βουλευτές της πλειοψηφίας είναι εκείνοι που έχουν σηκώσει το μεγάλο βάρος της διάσωσης της οικονομίας και της χώρας. Είμαι βέβαιος ότι είναι έτοιμοι να στηρίξουν έμπρακτα μία νέα, ασφαλή συμφωνία με τους δανειστές και εταίρους μας που θα φέρει τη χώρα στην επόμενη ημέρα».

Σε ερώτηση, εάν υπάρχει ημερομηνία λήξης για τη θητεία του στο υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Χαρδούβελης απάντησε:
«στην πολιτική προφανώς και υπάρχει ημερομηνία λήξης για όλα τα αξιώματα και όλες τις θέσεις».

Για τις σχέσεις με την τρόικα, είπε:
«Χρειαζόμαστε μία νέα συμφωνία άμεσα, καθώς επόμενη αξιολόγηση δεν θα υπάρξει, αυτή είναι η τελευταία. Οι δανειστές βλέπουν ότι κάτι από το ρόλο που είχαν μέχρι σήμερα πρέπει να εγκαταλείψουν και γι΄ αυτό πιέζουν και εκείνοι από την πλευρά τους».

Επίσης:

COLPO GROSSO με τις ΔΕΚΟ.
Η κυβέρνηση βάζει χέρι στα αποθεματικά των ΔΕΚΟ, ύψους 8 δις ευρώ, για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.
Στο ένθετο «Επένδυση Plus»:
Η μεγάλη φυγή Ελλήνων επιχειρηματικών στο εξωτερικό, με πρόσχημα την κρίση.
Ακόμα, ποιοι Έλληνες κροίσοι έγιναν πλουσιότεροι στα χρόνια της κρίσης.
Μαζί τέσσερις μεγάλες προσφορές
Νεοελληνικό λεξικό του Εμμανούηλ Κριαρά
Νέο Ελληνικό Λεξικό της Σύγχρονης Δημοτικής Γλώσσας από τον κορυφαίο γλωσσολόγο καθηγητή Εμμανουήλ Κριαρά, τον άνθρωπο που πρωταγωνίστησε για τη Δημοτική και το Μονοτονικό.
Αυτό το Σάββατο ο πρώτος τόμος , με 208 σελίδες
Ακόμα
ΜΑΖΙ… Ελένη Τσαλιγοπούλου - Μελίνα Κανά
Για πρώτη φορά με εφημερίδα, το ΝΕΟ άλμπουμ , με 15 μεγάλες επιτυχίες των 2 αγαπημένων καλλιτεχνών , σε ζωντανές ηχογραφήσεις.
Και
Mazoo and the Zoo - 3
Ένας κατεργάρης παπαγάλος, μια ζωηρούλα πάπια, ένας χοντρούλης ελέφαντας, ένα άλογο και ένα σωρό άλλα απίθανα ζωάκια πρωταγωνιστούν σε αστείες ιστορίες και τραγουδούν παρέα με τους Mazoo and the Zoo, το πιο κεφάτο νεανικό συγκρότημα!
Μη χάσετε αυτό το Σάββατο το 3ο CD και το 3ο DVD της σειράς Mazoo and the zoo, με την αγαπημένη παρέα των παιδιών σε ανεπανάληπτα κέφια.
Επίσης
1.000 δωρεάν εισιτήρια
Αυτό το Σάββατο με την εφημερίδα Επένδυση 1000 δωρεάν εισιτήρια για την παράσταση "Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας" στο θέατρο Παλλάς.


parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: