9.11.14

Απαγωγή με ραβασάκια…

Καταθέτει στην Ασφάλεια η 27χρονη ανιψιά του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης…

Δεν θυμάται κάτι, που να μπορεί να βοηθήσει τους αστυνομικούς, από την 10ημερη ομηρία της, το θύμα της απαγωγής (η απελευθέρωση έγινε σήμερα, δυο μέρες μετά την καταβολή 82.500 ευρώ, αντί των 10 εκατ. που ζήταγαν ως λύτρα οι απαγωγείς).

Η 27χρονη φοιτήτρια δεν είναι σε θέση, σύμφωνα με τα όσα έχει πει μέχρι στιγμής, να προσδιορίσει, τον…
χώρο στον οποίο την κρατούσαν έγκλειστη.

Όπως είπε η Καραμήτρου στο MEGA, οι αστυνομικοί την ρωτούσαν για τους ήχους που άκουγε, στο χώρο της ομηρίας της, στοιχείο από το οποίο μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα.

Πάντως, θεωρείται σπάνιο, αν όχι μοναδικό το γεγονός, ότι σ’ αυτή την απαγωγή η επικοινωνία με τους συγγενείς του θύματος (ο πατέρας είχε αναλάβει την διαπραγμάτευση και είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία) γινόταν, με ιδιόχειρα σημειώματα της κοπέλας.

Οι απαγωγείς μιλούσαν από διάφορα σημεία του Λεκανοπεδίου και στην τελευταία επικοινωνία, που είχαν από την περιοχή της Λούτσας, η 27χρονη μίλησε με τον πατέρα της.

Σ’ ένα από τα ιδιόχειρα σημειώματα η ανιψιά του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης, Καϊμενάκη, έγραφε «θείε κάνε γρήγορα».

Τελικά, οι απαγωγείς, από τα 10 εκατ. που ζητούσαν περιόρισαν τις απαιτήσεις στις 82.500 κι άφησαν την κοπέλα στην ίδια περιοχή, στην οποία την είχαν απαγάγει, την Κυψέλη.

Στην απαγωγή υπάρχουν πολύ γρίφοι, σχετικά με την ταυτότητα των δραστών, τους οποίους η Αστυνομία προσπαθεί να εξηγήσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: