11.11.14

Έκθεση φωτογραφίας των απολυμένων της ΕΡΤ...

Έκθεση φωτογραφίας των απολυμένων της ΕΡΤ μετά το «μαύρο» και τους αγώνες για επαναλειτουργία (εικόνες)...μετά το "μαύρο" και τους αγώνες για επαναλειτουργία (ΦΩΤΟ)...


"7η Μέρα: Κύριε Φορτσάκη, κα Καραπαναγιώτη, κα Δαμιανίδη κε Καρυτινέ, θα δώστε τα πρακτικά διορισμού της απόφασης "μαϊμού" ΔΣ ΝΕΡΙΤ; Δεν θα...
αποφύγετε τη βάσανο. Θα απαντήσετε στο κοινοβούλιο. Ο νόμος είναι σαφής. Γνωρίζετε τις ποινικές ευθύνες. Ας το έχουν υπ΄όψιν τους και οι νεοδιορισθέντες.

Αντιγράφω: Νόμος 4173/2013, άρθρο 8 παρ. 8: Το ΕΣ μετά από συγκροτησή του σε σώμα, λειτουργεί νόμιμα, ακόμη και αν ένα ή περισσότερα από τα μέλη του εκπέσουν, παυθούν, ή παραιτηθούν ή βρεθούν σε μόνιμη αδυναμία να ασκούν τα καθηκοντά τους για οποιονδήποτε λόγο, εφόσον τα εναπομείναντα μέλη είναι τουλάχιστον πέντε (5)». Είσαστε 5-10 ή 15; Ομολογείστε την αθλιότητα!!!

Κύριε Πρετεντέρη, αν και είχατε πολλά αιτήματα να ρωτήσετε τον κ. Πρύτανη, γιατί διόρισε παράνομα ΔΣ στη ΝΕΡΙΤ, που τον είχατε προσκεκλημένο στην «Ανατροπή δεν το πράξατε. Μπράβο σας!!!!!!! Ανατρέψατε και σεις τον εαυτό σας.

Περισσότερες από 5.000 φωτογραφίες, και δημοσιεύματα του Ελληνικού και ξένου τύπου, από τους αγώνες των απολυμένων της ΕΡΤ, θα περιλαμβάνει η έκθεση φωτογραφίας, που οργανώνουν οι πρώην εργαζόμενοι, υπό την αιγίδα της ΠΟΣΠΕΡΤ, στα γραφεία της, Μεσογείων 463, απέναντι από το Ραδιομέγαρο.

Από σήμερα 11 Νοεμβρίου, που συμπληρώνονται 17 μήνες αγώνα, οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση που είναι σε εξέλιξη. Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν στις 11 Δεκεμβρίου, με πρόσκληση διαφόρων προσωπικοτήτων των τεχνών των γραμμάτων της τέχνης του πολιτισμού, και πολιτικές προσωπικότητες.

Η έκθεση αν και βρίσκεται σε εξέλιξη είναι εξαιρετική, κερδίζοντας το θαυμασμό των επισκεπτών. Περιέχει θαυμάσιες εικόνες, που εντυπωσιάζουν τον Έλληνα και ξένο επισκέπτη! Οι οργανωτές σκέφτονται, μετά την αποκατάσταση της νομιμότητας και επαναλειτουργία της ΕΡΤ, να μεταφερθεί στο Ραδιομέγαρο, μόνιμα, για να θυμίζει στις νεότερες γενιές το «πραξικόπημα» και τη φίμωση της ελευθερίας της έκφρασης, κάτι που δεν τόλμησε ούτε η χούντα.

Οι πιο τολμηροί από τους οργανωτές, σκέπτονται να αναρτήσουν σε ειδικό χώρο δίπλα από την έκθεση τα πορτρέτα, των εμπνευστών και πρωταγωνιστών του «μαύρου» μαζί με τους εκτελεστές: Σαμαράς, Βενιζέλος, Στουρνάρας, Σταμάτης, Λαζαρίδης, Κεδίκογλου, Μουρούτης, Καψής, Μάναλης, και όλα τα εκτελεστικά όργανα και «γενικούς» που συμμετείχαν στη θανατηφόρο ένεση του ναού της ελευθερίας του λόγου.

Σε αυτούς δεν αποκλείεται να συμπεριληφθούν και τα πορτρέτα των βουλευτών που ψήφισαν το νόμο για τη διάλυση της ΕΡΤ. Καλή επιτυχία λεβέντες!

Απολαύστε ένα μικρό δείγμα της έκθεσης.

Έκθεση φωτογραφίας των απολυμένων της ΕΡΤ μετά το «μαύρο» και τους αγώνες για επαναλειτουργία (εικόνες)

Έκθεση φωτογραφίας των απολυμένων της ΕΡΤ μετά το «μαύρο» και τους αγώνες για επαναλειτουργία (εικόνες)



Έκθεση φωτογραφίας των απολυμένων της ΕΡΤ μετά το «μαύρο» και τους αγώνες για επαναλειτουργία (εικόνες)


Έκθεση φωτογραφίας των απολυμένων της ΕΡΤ μετά το «μαύρο» και τους αγώνες για επαναλειτουργία (εικόνες)
Γράφει ο Κ.Π.
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: