24.11.14

Που βρίσκεται ο Γιώργος Μαρίνος;...

Αφαντος ο Γιώργος Μαρίνος: Εφυγε από τον lux οίκο ευγηρίας όπου έμενε -Κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται Εφυγε από τον οίκο ευγηρίας όπου έμενε...


Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι ο Γιώργος Μαρίνος εγκατέλειψε, πριν από περίπου δυο μήνες, τον Οίκο Ευγηρίας όπου...
φιλοξενούνταν το τελευταίο διάστημα και μάλιστα άρον άρον, χωρίς να χαιρετήσει κανέναν, με τους φίλους του να δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η εφημερίδα Espresso, «ο Γιώργος Μαρίνος έφυγε άρον άρον από τον οίκο αποκατάστασης στο Γέρακα, όπου φιλοξενείτο τους τελευταίους μήνες, και μάλιστα δεν χαιρέτησε ούτε καν την ψυχολόγο, με την οποία ερχόταν καθημερινά σε επαφή μαζί της». Μάλιστα, προσθέτει ότι έφυγε «λες και φυγαδεύτηκε». 

Ακόμη και ο αδελφικός του φίλος Σταμάτης Φασουλής δηλώνει ότι πλέον δεν έχει καμία επαφή μαζί του. «Δεν τον βλέπω πια. Νοίκιασε ένα σπίτι πρόσφατα, έφυγε από τον οίκο αποκατάστασης που είχε καταλήξει μετά το Σπίτι του Ηθοποιού, πήρε τις αποφάσεις του και εγώ τις αποστάσεις μου», λέει μιλώντας στην Espresso.

Σύμφωνα με άλλη πηγή που επικαλείται η εφημερίδα, ο αγαπητός σόουμαν είχε από παλιά ένα διαμέρισμα στους Αμπελοκήπους στο οποίο πήγαινε όταν δεν ήθελε να πάει στη βίλα του στο Νέο Βουτζά. «Ωστόσο, δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα ότι σήμερα ζει σε αυτό το διαμέρισμα, γιατί λέγεται πως φέτος βρισκόταν σε συνεννοήσεις να το πουλήσει και αυτό, όπως και τη βίλα του και μάλιστα σε τιμή ευκαιρείας», προσθέτει...
espresso , iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: