20.11.14

Ανοιχτή επιστολή στον Σταύρο Θεοδωράκη...

"Αγαπητέ Σταύρο, έχουμε καιρό να τα πούμε αλλά...
σε έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου. Θα το έχεις καταλάβει από αυτά που γράφω για εσένα και το ανεξάρτητο Ποτάμι σου. Σταύρο, σου γράφω, με αφορμή την αγωγή που έκανε ο Γιώργος Κουρής στον Ανδρέα Πετρουλάκη επειδή σε άρθρο του στο δικό σου Protagon τον αποκάλεσε "κατσαρίδα της μεταπολίτευσης".

Σταύρο, δεν υπάρχει λόγος να συμπαρασταθούμε όλοι στον Ανδρέα Πετρουλάκη για την αγωγή του Γιώργου Κουρή, ούτε να μαζεύουμε υπογραφές και να τρέχουμε στα δικαστήρια, αφού εσύ μπορείς να λύσεις το θέμα μέσα σε πέντε λεπτά.



Σταύρο, όπως ξέρεις, ο Σταύρος Ψυχάρης – το αφεντικό σου- είναι κολλητός του Γιώργου Κουρή. Ο Σταύρος Ψυχάρης είχε στείλει επιστολή στήριξης στον Κουρή τον Απρίλιο του 2013, όταν ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του, και τον έβγαζε λάδι.

Επίσης, οι κακές και φαρμακερές δημοσιογραφικές γλώσσες λένε πως ο Κουρής ήταν το «πιστόλι» του Ψυχάρη τα χρόνια του αυριανισμού και τα χρόνια που ακολούθησαν. Εγώ δεν το πιστεύω, βέβαια, αλλά οι κακές δημοσιογραφικές γλώσσες επιμένουν.

Σταύρο μου, πες στον Ψυχάρη να πει στον Κουρή να αφήσει τον Πετρουλάκη ήσυχο.

Δεν θα σου χαλάσει το χατίρι ο Ψυχάρης. Τόσα πράγματα κάνεις εσύ για αυτόν, δεν θα σου κάνει κι αυτός μια χάρη;

Σταύρο, το έλυσα κι αυτό. Ήταν τόσο απλό.

Δεν χρειάζονται επιστολές και υπογραφές συμπαράστασης στον συμπαθή Ανδρέα Πετρουλάκη.

Θα μιλήσεις εσύ στον Ψυχάρη και ο Κουρής θα αποσύρει την αγωγή.

Μπράβο Σταύρο!

πιτσιρίκος

Υ.Γ. Σταύρο, βάλε μαλλιά. Σου πέφτουν ραγδαία. Δεν λέει, εσύ, το νέο και άφθαρτο πρόσωπο που θα σώσει τη χώρα, να μας σώσεις καραφλός. Την αγάπη μου. Τα λέμε."...
  pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: