27.11.14

Σε εξέλιξη η πορεία στην Θεσσαλονίκη...

olme 

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της συμπρωτεύουσας (ΦΩΤΟ)...
 Το δρομολόγιο Ιασωνίδου- Εγνατία- Αντιγονιδών- ΥΜΑΘ θα ακολουθήσει η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω...
των κλειστών κεντρικών δρόμων.
12.15 Mε σύνθημα "Η αλληλεγγύη όπλο των εργατών, πόλεμος στον πόλεμο των καιταλιστών" ξεκινά η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Την ώρα βρίσκονται μπροστά από τον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου με μέτωπο προς την Ιασωνίδου.
11.40 Ξεκίνησε η πορεία του ΠΑΜΕ από το άγαλμα του Βενιζέλου. Η κεφαλή της πορείας βρίσκεται στην Αγίας Σοφίας. Την ώρα αυτή εξάλλου ένα άλλο μπλοκ με μέλη της ΟΛΜΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου κατευθύνονται από την Καμάρα προς τα δυτικά.
11.37 Με ομιλίες ξεκίνησε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο άγαλμα του Βενιζέλου ενώ, πριν από λίγο, ενώθηκαν μαζί τους και οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ.
11.24 Αποκλεισμένο βρίσκεται όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω των απεργιακών συγκεντρώσεων.
Η Τσιμισκή, η Αγγελάκη, η ΧΑΝΘ, η Εγνατία και η Αγίας Σοφίας είναι απροσπέλαστες ενώ η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων είναι διακριτική. Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένες τρεις συγκεντρώσεις και πορείες. Η πρώτη είναι της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης η οποία δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Η δεύτερη είναι του ΠΑΜΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη στο άγαλμα του Βενιζέλου ενώ μία ομάδα ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου έχει συγκεντρωθεί στην Καμάρα.

olme2
pame2

pame3
kikloforia1
kikloforia2
kikloforia3
metro1
pame4 
pame5
pame6
pame7
pame8
ekth
pame9thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: