25.11.14

Ο Αδωνις, είναι σίγουρος...

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Δεν δεχόμαστε δημοσιονομικά μέτρα 
BINTEO...
Η κυβέρνηση δεν θα δεχθεί δημοσιονομικά μέτρα, ελέγε ξανά και ξανά -για να το πιστέψει- ο  Άδωνις Γεωργιάδης, στην Πόπη Τσαπανίδου (STAR).
«Αν η τρόικα επιμείνει σε δημοσιονομικά μέτρα οριζόντια, προφανώς θα έχει...
τορπιλιστεί η συμφωνία», είπε  και πρόσθεσε ότι υπάρχει μία βασική και ουσιώδης διαφορά, η οποία παραμένει. «Είναι το λεγόμενο δημοσιονομικό κενό. Η τρόικα μας πιέζει να πάρουμε περιοριστικά μέτρα ύψους περίπου 2,5 δισ. ευρώ. Εμείς θεωρούμε ότι αυτό δεν πρέπει να γίνει. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι προσωπικά είμαι απολύτως βέβαιος ότι η τρόικα κάνει λάθος σε αυτό, είναι λανθασμένη απαίτηση. Το να μας πιέζουν σε διαρθρωτικές αλλαγές και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις είναι σωστό, αλλά το να μας πιέζουν σε δημοσιονομικά μέτρα είναι ασφαλώς λάθος».
Δήλωσε επίσης ότι η κυβέρνηση αποκλείεται να δεχθεί οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.
Μεταξύ άλλων, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι αυτός στηρίζει την κυβέρνηση και δεσμεύεται να ψηφίσει τη συμφωνία που ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση κρίνουν ότι ήταν η καλύτερη δυνατή στη δεδομένη στιγμή. «Τότε, η δική μου ψήφος είναι δεδομένη», ειπε ο Γεωργιάδης, υπογραμμίζοντας ότι ο Πρωθυπουργός έχει πλήρη εικόνα για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: