18.11.14

Την έκαψε ο Άδωνις...


Πολύ κακώς ζητάει ο κ. Κουμουτσάκος από τη συνεργάτιδά του να ανακαλέσει όσα έγραψε στο facebook περί της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Ως γνωστόν η...
ΟΝΝΕΔίτισσα  Έλλη Παπαγγελή που πολιτεύτηκε με το σχήμα της Νέας Δημοκρατίας στις περιφερειακές εκλογές της Αττικής προκάλεσε την αντίδραση του κ. Κουμουτσάκου με φράσεις όπως οι παρακάτω:
«Το Πολυτεχνείο είναι ο θεμέλιος λίθος της απόλυτης ιδεολογικής ηγεμονίας που άσκησε η Αριστερά στην περίοδο της Μεταπολίτευσης. […] Μας είπαν για δολοφονημένους εντός του χώρου του Πολυτεχνείου, όπου όμως κανείς δεν έχασε τη ζωή του».
Άδικα οργίστηκε ο κ. Κουμουτσάκος. Γιατί η κυρία Παπαγγελή το μόνο που έκανε ήταν να αντιγράψει τα λόγια του Αδώνιδος Γεωργιάδου, ο οποίος στην τηλεοπτική του εκπομπή είχε πει ακριβώς τα ίδια:   
«Το Πολυτεχνείο είναι ο ιδρυτικός πολιτικός μύθος της ιδεολογικής κυριαρχίας της Αριστεράς εν Ελλάδι. [Οι αριστεροί λένε:] Τι; Τολμάς και αμφισβητείς τους νεκρούς του Πολυτεχνείου; Μα αυτό είναι ένα σύμβολο;
Πρέπει να σας πω δε, επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής και δημοσίως να το ξεκαθαρίσουμε επειδή δεν αντέχω τα παραμύθια, δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός στο Πολυτεχνείο».
Αν θέλει λοιπόν να μας πείσει για τα αντιφασιστικά του αισθήματα ο κ. Κουμουτσάκος, ας ζητήσει από τον πρωθυπουργό να διαγράψει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: