23.11.14

«Το χέρι που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα ήταν στημένο», λέει ο Κασιδιάρης...



Οι ασκήσεις στις κατασκηνώσεις, ήταν μία «αθώα βλακεία»...
Για επικοινωνιακό λάθος κάνει λόγο τώρα ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αναφερόμενος στην «παρέλαση» του Μελιγαλά και για τις εικόνες με στρατιωτικές ασκήσεις.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα, «Το Παρόν», ο Κασιδιάρης λέει ότι...
οι ασκήσεις στις κατασκηνώσεις ήταν μία «αθώα βλακεία», ενω προσπαθεί να δικαιολογήσει την συμπεριφορά του στη βουλή, κατά τη συζήτηση στην Προανακριτική Επιτροπή, λεγοντας, πως, είπε «μια κουβέντα παραπάνω» με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα.
Αναφερόμενος στη δολοφονία Φύσσα, ο Κασιδιάρης, δηλώνει πως «το χέρι που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα ήταν στημένο» και αποκαλυπτει ότι η Χρυσή Αυγή θα ζητήσει την τηλεοπτική κάλυψη της δίκης. «Όλα στο φως σε ζωντανή μετάδοση».

Τέλος, περιγράφει την καθημερινότητα του μέσα στο κελί των φυλακών Κουδαλλού: «δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ζει ένας αθώος τη ζωή του στη φυλακή. Παρότι έχω καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να βελτιώσω τη φυσική και πνευματική μου κατάσταση». 
Και προσθέτει, «διαβάζω κυρίως ιστορία και φιλοσοφία. Ακόμα περισσότερες ώρες γράφω. Έχω ήδη ολοκληρώσει ένα βιβλίο με ιστορικά διηγήματα και τώρα γράφω ένα βιβλίο πολιτικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: