26.11.14

Εκλογικά ρουσφέτια από τον Γιάννη Ανδριανό...

Οι "ιδιαίτερες" περιποιήσεις στην εκλογική του περιφέρεια...

Σε προεκλογικούς ρυθμούς έχουν αρχίσει να κινούνται αρκετοί υπουργοί της κυβέρνησης, κάτι που φαίνεται όχι μόνο από...
τις περιοδείες που πραγματοποιούν, «ξαναζεσταίνοντας» τη σχέση τους με τους ψηφοφόρους τους, αλλά και από την προώθηση έργων σε περιοχές των εκλογικών περιφερειών τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ο οποίος προ ημερών δρομολόγησε δύο σημαντικά έργα στην Αργολίδα, όπου ο ίδιος εκλέγεται από το 2009 (ορισμένοι μιλούν για έργα βιτρίνας).

Πρόκειται για την τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα στο Γήπεδο Αγίου Δημητρίου του Δήμου Επιδαύρου και συνθετικού χλοοτάπητα στο Γήπεδο Ασίνης του Δήμου Ναυπλιέων, έργα συνολικού προϋπολογισμού 332.113 ευρώ. Σημειώνεται ότι στις ευρωεκλογές στον Δήμο Ναυπλίου η Νέα Δημοκρατία πέρασε τον ΣΥΡΙΖΑ για μόλις 400 ψήφους, ενώ στον Δήμο Επιδαύρου για 500.

Επιπλέον, γενικά στον Νομό Αργολίδας η Νέα Δημοκρατία συγκέντρωσε στις ευρωεκλογές 27,3% από 36,2% που είχε στις εθνικές εκλογές του 2012, έναντι 23,9% του ΣΥΡΙΖΑ που ανέβηκε από το 21,4%. Αυτό σημαίνει ότι οι επόμενες εκλογές αποτελούν «στοίχημα» για την πολιτική επιβίωση του κ. Ανδριανού. Οπότε στοχευμένες κινήσεις προς την κατεύθυνση αυτή είναι επιβεβλημένες…

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: