16.11.14

Σαμαράς: "Μεταρρυθμιστικό άλμα στο αύριο" με ΕΝΦΙΑ...




...και διάλυση της δημόσιας Παιδείας...
Τέσσερις συγκεκριμένους άξονες – στόχους της κυβέρνησης παραθέτει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε άρθρο του στην "Καθημερινή της Κυριακής", με τίτλο "Η επόμενη μέρα: Μεταρρυθμιστικό άλμα στο αύριο", προάγγελο των...
νέων μνημονιακών μέτρων που έπονται.

Στο ίδιο άρθρο, ο πρωθυπουργός διατείνεται ότι οι "μεταρρυθμίσεις" στις οποίες προχωρά η κυβέρνηση έχουν ως στόχο την οριστική έξοδο από την κρίση και προτάσσει την πολιτική και οικονομική σταθερότητα ως μείζον ζητούμενο για τη συνέχισή τους.
Όπως αναφέρει ο Αντώνης Σαμαράς, στο άρθρο του, οι τέσσερις στόχοι της κυβέρνησης για το προσεχές διάστημα είναι η ταχύτερη απονομή δικαιοσύνης, τα ανταποδοτικά έσοδα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με πρώτο τον ΕΝΦΙΑ, η αναβάθμιση της δημόσιας παιδείας, καθώς και η απλοποίηση - εξορθολογισμός του φορολογικού συστήματος με σταδιακή μείωση φόρων.
Αναφέρει επίσης ότι, για την πολιτική σταθερότητα, κρίσιμες παράμετροι είναι η εκλογή Προέδρου από την παρούσα Βουλή και να προχωρήσει απρόσκοπτα η συνταγματική αναθεώρηση που δηλώνει ότι ξεκινά.
"Κάνουμε τα πάντα να μειώσουμε το χρέος, όταν κάποιοι άλλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να επιστρέψουν στον αναγκαστικό δανεισμό", ισχυρίζεται στο ίδιο άρθρο ο κ. Σαμαράς, αναφερόμενος στην αντιπολίτευση.

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: