19.11.14

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της αγωγής της Χρυσής Αυγής...




... κατά του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Σ. Ζαριανόπουλου...
Οι χρυσαυγίτες Γρέγος, Ματθαιόπουλος και Ζησιμόπουλος ζητούν με αγωγή τους αποζημίωση 150.000 ευρώ γιατί ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος σε συνέντευξη Τύπου, εν όψει της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου 2012, είχε δηλώσει: «Οι...
ναζιστές της εγκληματικής Χρυσής Αυγής βρωμίζουν το τόπο και δεν έχουν καμιά θέση σε τέτοιες εκδηλώσεις».


Για τις 15 Μάη του 2015 αναβλήθηκε η εκδίκαση της αγωγής της Χρυσής Αυγής κατά του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Σωτήρη Ζαριανόπουλου, επειδή υποστήριξε ότι η εγκληματική οργάνωση δεν είχε καμία θέση στην παρέλαση της 28ης Οκτώβρη 2012.
Συγκεκριμένα, οι χρυσαυγίτες Αντώνης Γρέγος, Άρτεμης Ματθαιόπουλος και Πολύβιος Ζησιμόπουλος πέρα από την μήνυση που έχουν καταθέσει, ζητούν με αγωγή τους αποζημίωση 150.000 ευρώ γιατί ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Θεσσαλονίκης, εν όψει της παρέλασης της 28ης  Οκτωβρίου 2012 και της απαίτησης των Χρυσαυγιτών να συμμετέχουν στον εορτασμό, είχε δηλώσει: «Οι ναζιστές της εγκληματικής Χρυσής Αυγής βρωμίζουν το τόπο και δεν έχουν καμιά θέση σε τέτοιες εκδηλώσεις».
«Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική ακριβώς γιατί είναι ναζιστική. Δεν πρέπει να βρίσκουν τόπο να σταθούν σε κανένα χώρο δουλειάς, σε καμιά γειτονιά, πουθενά», τονίζει σε ανακοίνωσή της με αφορμή τη εκδίκαση της υπόθεσης η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. «Όσες μηνύσεις και αγωγές κι αν καταθέσουν, να είναι βέβαιοι ότι οι κομμουνιστές δεν τρομοκρατούνται, δεν κάνουν πίσω», προστίθεται στην ανακοίνωση.

πηγη 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: