20.11.14

Η Τράπεζα Πειραιώς στην Building Green Expo 2014...

VΗ Τράπεζα Πειραιώς συμμετέχει στην Building Green Expo 2014 που αποτελεί την...
πρωτοπόρο επαγγελματική διοργάνωση στους κλάδους της Πράσινης Δόμησης, του Ενεργειακά Αυτόνομου Κτιρίου και του Αστικού Τοπίου.

Η έκθεση πραγματοποιείται από 21 μέχρι 23 Νοεμβρίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο του M.E.C. στην Παιανία Αττικής.

Στο περίπτερο της Τράπεζας Πειραιώς (Περίπτερο Β1 – Β2) θα βρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης ειδικευμένα στελέχη για να παρέχουν πληροφορίες στους επισκέπτες αναφορικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του Ομίλου Πειραιώς, τα οποία απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στα προσφερόμενα προϊόντα για ιδιώτες και επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να προβούν σε εργασίες με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια τους αλλά και την περιβαλλοντική τους αναβάθμιση.

Τα προσωπικά αλλά και τα επιχειρηματικά δάνεια της Τράπεζας, καλύπτουν όλο το φάσμα των εργασιών τόσο στο κτιριακό κέλυφος όσο και στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις ενός σπιτιού, ενός γραφείου ή μιας παραγωγικής μονάδας.

Η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την περιβαλλοντική οικονομία, χρηματοδοτώντας δράσεις και επενδύσεις με θετικό περιβαλλοντικό πρόσημο.



ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Παρασκευή 21, Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Νοεμβρίου 10:00 - 20:00

Είσοδος ελεύθερη...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: