22.11.14

H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα...

H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα
Δημοσκόπηση της ΜRB δίνει προβάδισμα 4,3% στο ΣΥΡΙΖΑ.
BINTEO...
Με τίτλο «Μαύρη τρύπα 1,12 τρισ. Ευρώ στο ασφαλιστικό» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Αποκαλύπτει την έκθεση-βόμβα του Ινστιτούτου του Αμβούργου που έχει στα χέρια της η τρόικα, απαιτώντας να γίνουν περικοπές έως 80% σε ...

κύριες και επικουρικές συντάξεις.
Επίσης, η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι δανειστές ζητούν μέτρα-φωτιά προκειμένου να προσφέρουν χρηματοδοτική στήριξη στην Ελλάδα, είτε μέσω πιστωτικής γραμμής, είτε με παράταση του υφιστάμενου μνημονίου.
Η «Αγορά» φιλοξενεί αποκαλυπτική δημοσκόπηση της MRB που καταγράφει προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ κατά 4,3% στην πρόθεση ψήφου και κατά 5,5% στην εκτίμηση ψήφου. Η πλειονότητα των ψηφοφόρων πάντως, τάσσεται κατά της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών.
Η εφημερίδα φέρνει στο φως το σχέδιο για την επιβολή νέου φόρου στα ακίνητα, ώστε να βρεθούν κεφάλαια για τις επεκτάσεις του Μετρό.
Η «Αγορά» αποκαλύπτει τα τρία άγνωστα ραντεβού Σαμαρά-Καραμανλή στην Κηφισιά.
Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Στέλιος Κούλογλου, Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης, ο καθηγητής Οικονομίας Διονύσης Χιόνης  και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.
Σήμερα με την «Αγορά»: Το περιοδικό μαγειρικής του Jamie Oliver και cd με τα μεγάλα τραγούδια της Ε. Βιτάλη
“JAMIE” (από αυτό το Σάββατο και κάθε μήνα)
Το κορυφαίο περιοδικό μαγειρικής για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την υπογραφή του Jamie Oliver.
Συνταγές, γαστρονομία, συμβουλές, ταξίδια.
Πεντανόστιμα γλυκά με ξηρούς καρπούς και πίτες. Επίσης, o Jamie δημιουργεί με λαχανικά και σας ταξιδεύει στη Μόντενα της Βόρειας Ιταλίας.
Δείτε το εξώφυλλο του περιοδικού:

ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ
Οι μεγάλες επιτυχίες της σε ένα συλλεκτικό  cd.
Δείτε το τηλεοπτικό σποτ:

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: