1.11.14

Koυτσούμπας: Τέρμα πια οι αυταπάτες...

Φωτογραφία Ορέστης Σεφέρογλου 

Δηλώσεις από το Σύνταγμα, όπου πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, έκανε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
  Όπως δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας: «Για να μην έχουμε άλλα χαμένα χρόνια, για...
να αντιμετωπίσουμε τον εμπαιγμό, τον αποπροσανατολισμό, την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, τα διάφορα δικομματικά παιχνίδια, ένας είναι ο δρόμος: το δείχνει σήμερα το μεγαλειώδης συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, αυτό που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα και που το αγκάλιασαν με τη συμμετοχή τους πάνω από 1000 οργανώσεις των εργαζομένων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, των αυτοαπασχολούμενων των πόλεων, των αγροτών, της νεολαίας, των φοιτητών, των σπουδαστών, των γυναικών.
Αυτός είναι ο δρόμος, αυτή είναι η λύση. Αντίσταση, αγώνας, λαϊκή συμμαχία για να υπάρξει σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους και για όλες, για να καταργηθεί η φοροληστεία, για να έχουμε ανάκτηση των απωλειών των προηγούμενων χρόνων σε μισθούς, συντάξεις σε όλα τα κοινωνικά, ασφαλιστικά δικαιώματα.
Ο δρόμος που ανοίγει με αυτή την πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ θα πρέπει να ακολουθηθεί και τις επόμενες μέρες. Τέρμα πια οι αυταπάτες, δεν υπάρχουν νέοι σωτήρες. Πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη σε όσους υπόσχονται νέες δήθεν κυβερνητικές λύσεις, νέους μεσσίες, που θα μας οδηγήσουν σε νέους αντιλαϊκούς κατήφορους.
Ανανεώνουμε από σήμερα, απ’ αυτή την ώρα το ραντεβού μας για τις 27 Νοέμβρη, για τη μεγάλη πανελλαδική πανεργατική απεργία, για τις μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια που θα γίνουν εκείνες τις ημέρες. Οργανώνουμε την πάλη μας ο καθένας στο πόστο του, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε τόπο μόρφωσης και κατοικίας, έτσι ώστε να ανοίξουμε ένα δρόμο για το συμφέρον του λαού και το καλό του τόπου». 

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: