21.11.14

Αδωνις: κανείς δεν γνώριζε, αν ο Καρατζαφέρης εχει offshore...

ΒΙΝΤΕΟ-Μάχη Παπαδάκη - Γεωργιάδη on air για τον Καρατζαφέρη 
Παπαδάκης: Αν έκανες καλά τη δουλειά σου ως βουλευτής, θα είχες αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά με τον πρόεδρο του κόμματός σας.
 Μάχη on air (BINTEO)...
Τον... στρίμωξε για τα καλά πρωί πρωί ο Παπαδάκης (ΑΝΤ-1) τον Αδώνιδα. Ο καυγάς ξέσπασε με αφορμή το...
-τι άλλο?- οικονομικό σκάνδαλο με τις offshore, που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
Ολα άρχισαν όταν ο Παπαδάκης είπε στον   Γεωργιάδη ότι, αν έκανε καλά τη δουλειά του ως βουλευτής, θα είχε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά με τον πρόεδρο του κόμματός σας.


Από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε  ότι κανένα στέλεχος του ΛΑΟΣ ούτε ήξερε ούτε θα μπορούσε να ξέρει. «Λέτε να μπορεί να ξέρει κάποιος για το διπλανό του, αν έχει offshore ή όχι; Γράφει στο μέτωπο κάποιος: Έχω offshore;», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, αντιδρώντας στις συνεχείς πιέσεις του δημοσιογράφου, ο Αδωνις επισήμανε ότι κι αυτός «που τον καλούσε κάθε εβδομάδα, θα έπρεπε να το είχε αντιληφθεί».


Ο παρουσιαστης του ΑΝΤ-1 αντέδρασε με έντονο τρόπο, λέγοντας: «Εγώ δεν παρακολουθούσα το κόμμα σας τι έκανε εσωτερικά ούτε στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες ήμουν. Να μου καταλογίζατε ευθύνες, αν ήξερα αυτά που ξέρατε εσείς». Ο Γεωργιάδης, επανέλαβε -μη έχοντας κάτι άλλο να πει- στην άποψή του ότι κανένας στο ΛΑΟΣ δεν ήξερε...

Δείτε το βίντεο:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: