22.11.14

Η Realnews αυτής της Κυριακής...

Η Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: "Λαγός της Μέρκελ έγινε ο Ντράγκι"κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι "ο κεντρικός τραπεζίτης απειλεί την Αθήνα με...

"ασφυξία" ". Στο ρεπορτάζ της, η εφημερίδα επισημαίνει: "τα ελληνικά ομόλογα θα βρεθούν εκτός του συστήματος ρευστότητας εάν μέχρι το τέλος του χρόνου δεν υπάρξει τελική συμφωνία με την τρόικα, διαμηνύει στην κυβέρνησή μας η ΕΚΤ". Επίσης ηRealnews αναφέρεται στο σκληρό μήνυμα που έστειλε η Λαγκάρντ: "Τέλος οι χάρες και οι διευκολύνσεις προς την Ελλάδα".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Ωρα... μηδέν! Δεν το βλέπουν;". Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: "Σήμερα, με τους δανειστές να εκτοξεύουν ευθέως την απειλή ότι αν δεν υπάρξει σύντομα αίσιο τέλος στην αξιολόγηση της τρόικας θα μας οδηγήσουν σε παράταση μνημονίου για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο και με τον Ντράγκι να μας εκβιάζει ανοιχτά και απροκάλυπτα ότι θα κλείσει τις "κάνουλες" της ρευστότητας αν δεν συμμορφωθούμε, είναι προφανές ότι οι κίνδυνοι για τη χώρα είναι μεγάλοι και επιβάλλουν με τρόπο επιτακτικό την άμεση συνάντηση Πρωθυπουργού και Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και μια ελάχιστη συμφωνία τους, που θα αποτρέψει τις διαφαινόμενες εθνικές απώλειες".

«Στα 73 χρόνια που δουλεύω δεν θυμάμαι πρωθυπουργό και αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην έχουν ανταλλάξει ούτε μία χειραψία ούτε ένα τηλεφώνημα», γράφει ο Χρήστος Πασαλάρης στο σημερινό άρθρα του. Η Real news αγωνίζεται σθεναρά επί μήνες για να φέρει κοντά τους δύο αρχηγούς ώστε να συνεννοηθούν ,τουλάχιστον στα κορυφαία εθνικά θέματα και να αγωνιστούν από κοινού για το καλό της πατρίδας. Δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα. Η διχόνοια παραμένει ο κακός δαίμονας της Ελλάδας. Ο αρθρογράφος πιστεύει ακράδαντα ότι η γενιά των «σαραντάρηδων» που θα προκύψει από τις εκλογές, με πρωτοπόρους κάποιους έντιμους εκδότες και δημοσιογράφους, θα οδηγήσει την πατρίδα στο νέο χρυσόν αιώνα της, με αφετηρία το 2021...

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Υπόθεση Καρατζαφέρη: Η χαμένη επιταγή και οι καταγγελίες για τις κρατικές επιχορηγήσεις.
- Εξοπλιστικά: Νέες μίζες 153 εκατ. ευρώ. Ο Χοντρός Γάτος, ο Αεροπόρος και το Φαλακρό Βουνό!
- Ολγα Κεφαλογιάννη: "Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλους φόρους και περικοπές. Έγιναν και με το παραπάω"
- Νίκος Βούτσης: "Όχι κόκκινη κάρτα σε όσους αντιτάχθηκαν έγκαιρα και έμπρακτα στα μνημόνια".

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:
"Φοβάται ο Γιάννης (ο κ.Σαμαράς) το θεριό (τπν κ.Βενιζέλο) και το θεριό...κανέναν. (κακό του κεφαλιού του βεβαίως, διότι έτσι έχει φάει κι άλλες φορές το κεφάλι του). Οπως και ναχει, το κυβερνητικό σχήμα, βάστα με (Αντώνη μου) να σε βαστώ (Μπενίτο μου) δεν τραβάει. Για τις αγορές πήγαινε το κάρο, για τις εκλογές πάει το βόδι..."

Στη Reallife μπορείτε μεταξύ άλλων να διαβάσετε:

- Φλογερό ειδύλλιο για Νατάσσα-Μύρωνα. Μελωδία της ευτυχίας για Μποφίλιου και Στρατή. Η γοητευτική μουσικός και ερμηνεύτρια και ο ταλαντούχος τραγουδιστής είναι μαζί.
- Η Κατερίνα χαμογελά ξανά. Η γοητευτική ναυπηγός Κ.Νικολίτση, μετά το διαζύγιό της με τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, βρήκε την ευτυχία στην αγκαλιά του χειρουργού Βασίλη Γκιούρδα.
- Χρυσάνθη Ντάφλα: Νέος έρωτας. Το πρώην μοντέλο γύρισε σελίδα στη ζωή του και βρίσκεται στο πλευρό του επιχειρηματία Τάκη Φορνέζη.
- Χρήστος Φερεντίνος: "Η τηλεόραση σου δίνει χαρά, αλλά και απογοήτευση".
- Δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους. Η επανασύνδεση της Νικόλ Κοτοβός και του Αχιλλέα Βιγκόπουλου.
- Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Σχέδια γάμου με τον ντράμερ Μπερνάντο.
- Άννα Παναγιωτοπούλου: "Ποιά ντόλτσε βίτα; Δουλεύω για να επιβιώσω!".










real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: