13.12.14

Καμμένος: Ο Σαμαράς έπαιρνε τηλέφωνο βουλευτή των ΑΝΕΛ 9 φορές!...

 
Ο πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" αποκάλυψε ότι το τελευταίο 24ωρο βουλευτές του -χωρίς να τους κατονομάσει- δέχθηκαν επίμονες τηλεφωνικές κλήσεις από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στις οποίες όπως είπε ο ίδιος, δεν...
απάντησαν. 
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Καμμένος δήλωσε, πως, χθες έπαιρνε συνεχώς έναν βουλευτή 9 φορές!

"Πιέζουν με κάθε τρόπο, υπάρχουν βουλευτές που τους παίρνει ο Σαμαράς τηλέφωνο, εννέα φορές πήρε χθες το βράδυ στο τηλέφωνο βουλευτή και στο τέλος ο βουλευτής έκλεισε το τηλέφωνό του γιατί δεν άντεξε πια την πίεση" είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: "Βάζουν επιχειρηματίες, απειλούν, δίνουν δώρα, κάνουν τα πάντα. Λοιπόν, να πάρουν χαμπάρι το εξής: ο Καμμένος, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, οι 12 βουλευτές, το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα, το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά, λέμε: «Δεν ψηφίζουμε και στις τρεις ψηφοφορίες Πρόεδρο Δημοκρατίας», κομμένο και τελειωμένο. Από εκεί και πέρα, οι προσπάθειες τις οποίες κάνουν, να ξέρουν ότι θα τους βγουν σε κακό, έτσι για να τελειώνουμε".

Στη συνέχεια, μίλησε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: "...Ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ξέρετε, εκεί είναι η διαφορά, ανήκει σε άλλη Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά είναι η Νέα Δημοκρατία του Βορίδη, του Γεωργιάδη, του Πλεύρη, αυτό το στοιχείο που έφερε ο Σαμαράς μαζί με τον Λαζαρίδη και τους περίεργους της Πολιτικής Άνοιξης και σε λίγο θα τους φέρει και τον Σιμπιλίδη. Σε λίγο θα πάρουν και θα ζητήσουν συγγνώμη και από τον Συμπιλίδη".

Τέλος, ανεφερε πως δεν πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ.  "Πληρώνω το φόρο εισοδήματος για να είμαι εντάξει με το φόρο εισοδήματος και το ΦΑΠ του 2011, 2012 και 2013 δεν μπόρεσα να το πληρώσω όλο μαζί, δίνω σιγά-σιγά από ένα μικρό ποσό. Αλλά τον ΕΝΦΙΑ δεν τον πλήρωσα, έχω κάνει προσφυγή γιατί είναι αντισυνταγματικός. Πρέπει να το πούμε, ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας κεφαλικός φόρος και αυτή τη στιγμή πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες ότι η τρόικα και η κυβέρνηση πιέζουν να πάμε στη λεγόμενη συμφωνία πιστωτικού ορίου, όπως την περιέγραψαν", ειπε.

πηγη parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: