2.12.14

Απορρίπτει ο εισαγγελέας το αίτημα του απεργού πείνας Ν. Ρωμανού ...

 Νέα πορεία αλληλεγγύης σήμερα στο Μοναστηράκι...
Παρέμβαση του υπ. Δικαιοσύνης ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε τη Δευτέρα 1/12 ο Τ. Κουράκης, διάβημα στον υπ. Δικαιοσύνης από Ζωή Κωνσταντοπούλου και Βασ. Κατριβάνου - Πλήθος εκδηλώσεων και...
εκφράσεων στήριξης και συμπαράστασης στον αγώνα του Ν. Ρωμανού απέναντι στην εκδικητικότητα του κράτους - Σε συνέντευξη Τύπου στο θέατρο «Εμπρός» καλούν την σήμετρα οι γονείς του Νίκου Ρωμανού και του Γιάννη Μιχαηλίδη που βρίσκεται επίσης σε απεργία πείνας - Νέα πορεία αλληλεγγύης σήμερα 2/12, στις 6 μ.μ. στο Μοναστηράκι - Στην πορεία καλεί και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ


Το hashtag στο twitter: #NRomanos - Οι τελευταίες εξελίξεις εδώ
Την ώρα που κορυφώνονται οι αντιδράσεις και εκδηλώσεις αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας, Νίκο Ρωμανό, έρχεται μια πληροφορία να δώσει νέα διάσταση και να σκορπίσει οργή για την στάση της πολιτείας απέναντί του. Σήμερα ή αύριοΤετάρτη αναμένεται η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου σχετικά με το αίτημα του Νίκου Ρωμανού, ωστόσο, χτες διέρρευσε από έγκυρες πηγές πως η εισήγηση του εισαγγελέα θα είναι απορριπτική (πηγή: stokokkino.gr).
Φοίτηση... εξ αποστάσεως προτείνει ο ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου για Ρωμανό και Κωστάρη, σε μια προσπάθεια μετατόπισης ευθυνών (διαβάστε σχετικά: Επιτροπή Δικαιοσύνης: Συνεχίζει να «νίπτει τα χείρας του» ο Αθανασίου για το Ν. Ρωμανό).
Συνέντευξη Τύπου
Σε συνέντευξη Τύπου στο θέατρο «Εμπρός» καλούν την Τρίτη 2/12 οι γονείς του Νίκου Ρωμανού και του Γιάννη Μιχαηλίδη που βρίσκεται επίσης σε απεργία πείνας σε ένδειξη συμπαράστασης στον συγκρατούμενό του.
Πορεία αλληλεγγύης
Στις 6 το απόγευμα, καλείται πορεία αλληλεγγύης στο Μοναστηράκι. Στην πορεία καλεί με ανακοίνωσή της και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η αλληλεγγύη στον Ν. Ρωμανό πληθαίνει, τόσο απ τα μέσα με απεργίες πείνας συντρόφων του κρατουμένων, όσο κι απ' τους χιλιάδες ανθρώπους που κινητοποιούνται στην Ελλάδα και αλλού. Ο αγώνας αυτός πρέπει να γίνει υπόθεση ολόκληρης της πληττόμενης και αγωνιζόμενης κοινωνίας προκειμένου να τον οπλίσει με αλληλεγγύη και να είναι νικηφόρος για όλες και όλους μας. Δε θα επιτρέψουμε να γίνει η κοινωνία φυλακή, θα τους ανατρέψουμε για να ζήσουμε όπως εμείς επιθυμούμε!».
 left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: