3.12.14

Ο Ταμήλος ξεδίπλωσε το ρατσισμό του...


 
... με μια γκάφα στο facebook...
Συγχαρητήρια στην πρωθυπουργό της Αυστραλίας (σ.σ. δεν είναι γυναίκα πρωθυπουργός της Αυστραλίας!) έδωσε μέσω facebook o βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ.  Μιχάλης Ταμήλος για τη δήλωση της πως...
αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν στην γλώσσα τα ήθη και τα έθιμα του άλλου είναι οι Μουσουλμάνοι και όχι οι Αυστραλοί. Ο Μ. Ταμήλος κάλεσε μάλιστα τον Αντώνη Σαμαρά να την μιμηθεί και τότε όλοι οι Έλληνες θα τον συγχαρούν.
Ο τρικαλινός βουλευτής της ΝΔ, για κάποιον λόγο ανήρτησε δύο φορές ένα κείμενο αναφορικά με δήθεν δηλώσεις της… πρωθυπουργού της Αυστραλίας για την επιστροφή μεταναστών ισλαμιστών το θρήσκευμα «αν ο Θεός μας σας ενοχλεί». Και παρακινούσε τον πρωθυπουργό να πράξει το ίδιο.
tam
Όμως, αυτό το κείμενο είναι μια μεγάλη, τεράστια απάτη. Ένα hoax, όπως λέγεται και το οποίο αποκάλυψε  η ιστοσελίδα ellinikahoaxes.gr.
Και αποκαλύπτεται ότι δεν υπάρχει καν γυναίκα πρωθυπουργός της Αυστραλίας, ούτε έχει γίνει δήλωση εναντίον του Ισλάμ. Ο Μιχάλης Ταμήλος όμως, είχε και πολιτική θέση για το θέμα, αφού, σε σχόλια μελών του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων απαντούσε ότι «Η ΦΟΒΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ , ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΞΕΠΗΔΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η «ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ».
Ή, ζητούσε από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ: «ώρα είναι να μας πείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαμαρτυρηθεί για τον περιορισμό των ελευθεριών των τζιχαντιστών – φανατικών μουσουλμάνων στην Ελλάδα και αλλού !!».
Το ωραίο είναι ότι αμέσως σχεδόν μόλις αναρτήθηκε η δήθεν είδηση, δύο φίλοι στο fb επεσήμαναν το hoax και ότι είναι άλλος ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας…
tam2
tam1
Αλλά αναρτήθηκε το δήθεν κείμενο, με μία ώρα διαφορά, δύο φορές…
Το κείμενο αναρτήθηκε δεύτερη φορά. Διαπιστώνεται από τον διαφορετικό πρόλογο
Το κείμενο αναρτήθηκε δεύτερη φορά. Διαπιστώνεται από τον διαφορετικό πρόλογο
 left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: