4.12.14

Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στα εργασιακά παρουσιάζει ο Τσίπρας στη Γενεύη...

Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στα εργασιακά παρουσιάζει ο Τσίπρας στη ΓενεύηΈχοντας στις βαλίτσες του το τσουνάμι αλλαγών στις εργασιακές σχέσεις που δρομολογούν αδιάκοπα οι...
μνημονιακές πολιτικές στην Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας συναντάται σήμερα στη Γενεύη με τον με τον γενικό διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας Guy Ryder. 

Με αυτόν τον τρόπο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει μία δήλωση στήριξης που να συμβαδίζει με τις εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις που υιοθετεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τους καθ’ ύλην αρμόδιους, δηλαδή τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας (ILO), ώστε να ισχυροποιήσει την πρότασή του με αποδέκτες τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. 

Ο επικεφαλής της Κουμουνδούρου αναμένεται να παρουσιάσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα εργασιακά, επαναφέροντας στο προσκήνιο τον εκ των βασικών πυλώνων του προγράμματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που δεν είναι άλλος από την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα επίπεδα του 2009.

Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να εστιάσει στα απαγορευτικά για την ανάπτυξη επίπεδα της ανεργίας, τα οποία πλήττουν όλο τον ευρωπαϊκό νότο, με την Ελλάδα να έχει την αρνητική πρωτιά...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: