9.12.14

Ζωή: «Η επιλογή Δήμα προσκρούει στη λαϊκή βούληση ...

 
...και τους πολιτικούς συσχετισμούς».
HXHTIKO...
«Απονομιμοποιημένη» για να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας χαρακτήρισε τη παρούσα Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Για την υποψηφιότητα Δήμα τόνισε πως υπήρξε υπουργός της πλέον μνημονιακής κυβέρνησης Παπαδήμου και...
αντιπρόεδρος της ΝΔ, ενώ «η επιλογή του προσώπου του προσκρούει στη κοινωνική και λαϊκή βούληση και στους πολιτικούς συσχετισμούς όπως έχουν διαμορφωθεί και καταγραφεί απο τις ευρωεκλογές».

Επανέλαβε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να συμμετάσχει «σε αυτή την επίπλαστη διαδικασία υποτιθέμενες αναζήτησης συναίνεσης».

Αναφορικά με τη απόρριψη της αναίρεσης του βουλεύματος που απαγόρευε τη χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας στον Ν. Ρωμανό, έκανε λόγο για «προφάσεις με δικονομικό και τεχνικό περίβλημα» και «αναντίστοιχη στάση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου με την ευθύνη που έχει η δικαστική εξουσία στην υπόθεση».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε σκληρή και κυνική τη στάση της κυβέρνησης καθώς «εξωθεί έναν άνθρωπο σε απονενομημένη στάση» τη στιγμή που σύμφωνα με τη Ζ. Κωνσταντοπούλου η πολιτεία θα έπρεπε να αναλάβει πρωτοβουλίες επίλυσης του ζητήματος.

Τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει τη τροποποίηση των διατάξεων για τη χορήγηση αδειών στους κρατούμενος χαρακτηρίζοντας τη πρωτοβουλία Αθανασίου ως «τροπολογία που ρίχνει λάδι στη φωτιά». 

stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: