8.12.14

Στον εισαγγελέα ο Σούκουρης...

Στον εισαγγελέα ο Σούκουρης ως ύποπτος για το χρηματισμό βουλευτών...ως ύποπτος για το χρηματισμό βουλευτών...


Το κατώφλι του εισαγγελέα περνά σήμερα με την ιδιότητα του υπόπτου ο Γιώργος Σούκουρης προκειμένου να...
δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο της έρευνας για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ώστε να επιτευχθεί η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Γιώργος Σούκουρης, ο οποίος θεωρείται πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση, καλείται σε ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτος για την διάπραξη του κακουργήματος της δωροδοκίας βουλευτή και δεν αποκλείεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για τη δικογραφία και να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του. Φέρεται να είναι εκείνος που πρότεινε χρήματα στην βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου για να διαφοροποιηθεί από τη γραμμή του κόμματος της και να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες της Σταυρούλας Ξουλίδου το ποσό που της «έταξε» ο Γιώργος Σούκουρης ήταν 2 με 3 εκατομμύρια ευρώ. Οι προτάσεις φέρονται να έγιναν τηλεφωνικά αλλά και με μηνύματα μέσω του facebook. Σε αυτά τα μηνύματα γίνεται και αναφορά για χρηματισμό του ανεξάρτητου, πλέον, βουλευτή Παναγιώτη Μελά.

Ο Γιώργος Σούκουρης, ωστόσο, διαψεύδει όλους τους ισχυρισμούς υποστηρίζοντας ότι όποιες επαφές είχε με στελέχη της Ν.Δ. αφορούσαν ζητήματα των Βορειοηπειρωτών. 

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχικές ενδείξεις για την εμπλοκή Σούκουρη ενισχύθηκαν μετά την κατάθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμένου ο οποίος μεταξύ άλλων φέρεται να προσκόμισε στον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου που χειρίζεται την έρευνα ένα βίντεο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από το επίμαχο βίντεο προκύπτει «στενή» σχέση του Γ. Σούκουρη με τη Ν.Δ...
πηγή newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: